MINDEN DOHÁNYOSNAK ISMERNI KELL EZT A RECEPTET, MELYHEZ CSUPÁN EGY DIÓRA, ÉS EGY POHÁR VÍZRE LESZ SZÜKSÉG!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Az alábbi receptet dohányosoknak már-már kötelező kipróbálni, de annak is ajánlott, aki nem dohányzik, de meg szeretné tisztítani a szervezetét. A titok egy dióban rejlik!
u_hu_5_0441

Mindössze annyit kell tennünk, hogy a dió héjából, nem a zöldből, hanem a már beérett barnából, készítsünk egy teát. A napi adaghoz szükség lesz egy dióra, és 300 ml vízre. Töltsük egy edénybe a vizet, és adjuk hozzá az apróbb darabokra tört héjat, majd főzzük őket addig, amíg a mennyiségből 200 ml lesz. Ezt sokkal könnyebb szemmel tartani, ha egy mércés edényben főzzük. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le, és hidegen fogyasszuk.

Harminc napon keresztül, üres gyomorra ajánlott fogyasztani ezt a csodálatos hatású főzetet. Megtisztítja a tüdőket, de jó hatással van a vérnyomásra, és a szív egészségére is. A dohányosoknál pedig mérsékeli a dohányzás okozta káros mellékhatásokat is.

Ha valaki meg van hűlve, nyugodtan fogyassza langyosan, egy kevés mézzel, és citrommal ezt a teát, hiszen gyorsan megszabadít a köhögéstől, és megtisztítja a légutakat is.

Forrás: tudasfaja.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...