Minden csillagjegy másképp “égeti fel a hidakat”! A Rák gyenge, a Kos erős ha a kapcsolatok megszüntetéséről van szó!


Hirdetés


Szakítani nem csak egy párkapcsolatban lehet. Megszakíthatjuk a kapcsolatot barátokkal, ismerősökkel, sőt még családtagokkal is, ha az szükséges. Mindenki más módon kezeli ezt a helyzetet azzal a személlyel, akit többé már nem szívesen látna és nem is beszélne vele. Olvass tovább, hogy megtudd, az egyes zodiákusok hogyan égetik fel a hidat a tovább már nem kívánatos személyekkel.

Kos

Ha egy Kos szakítja meg veled a kapcsolatot, azt tudni fogod. Hajlamosak túl messzire menni, feldühödni és robbanni. Ezután eltűnnek és nagy valószínűséggel soha többé nem hallasz felőlük.

Bika

A Bikák ellenszenves őfenségék lesznek. Miután elérték a tűréshatárukat, teljesen kitörölnek az életükből. A közösségi oldalakon leszedik az összes képet és a követéseket is leállítják. Nem akarnak arra sem emlékezni, hogy egyáltalán létezel.

Ikrek

Kettős személyiségük több lehetőséget is kínál számukra. Vagy finoman és fokozatosan építenek le, vagy goromba viselkedésükkel löknek el maguktól. Mindenképpen el akarják kerülni azt, hogy bűntudatot érezzenek miattad és a történtek miatt.

Rák

A kedves Rákok nem akarnak senkit megbántani, még ha ez abba is kerül, hogy ők maguk szenvednek. Addig tartják meg maguk körül a mérgező embereket, amíg csak bírják, majd ha végül elvágják a köteléket, gyászolnak és mély bűntudatba esnek.

Oroszlán

Az Oroszlánok folyamatosan azon dolgoznak, hogy tovább lépjenek. Ha eldöntöttek valamit, akkor cselekszenek. Pontosan elmondják, hogy mi az, amivel megbántottad őket, aztán már el is távolítanak egyszer, s mindenkorra.

Szűz

A Szüzek időt hagynak a folyamatnak. Nagyon analitikusak, ha érzelmi dolgokról van szó. Az első lépésük az, hogy nem írnak neked tovább és beletelik egy bizonyos időbe, hogy reagáljanak. Bár ott lesznek, ha szükséged van rájuk, de érzed, hogy mindez már csak kötelességtudat, nem pedig barátság. A dolgok pedig lassan kialszanak.

Mérleg

A Mérlegek nagyon is kedvesek az ilyen helyzetekben, ami kissé zavarossá teszi a dolgot. Hisznek a második esélyben, de ha harmadszor, esetleg negyedszer is megbántod őket, akkor annyi volt. Búcsút inthetsz nekik.

Skorpió

A Skorpiók egyáltalán nem bánják, ha valakit le kell építeniük az életükben. Csendes gyilkosok és azonnal eltüntetnek téged a színről. Sőt, ha úgy érzik, hogy rosszul bántak velük, revansot is vesznek.

Nyilas

A Nyilasok utálják a szakítást és a vele járó rossz érzést is. Szeretik, ha a dolgok simán mennek, és mindenki jóban van egymással. Ha mégis arra kerül a sor, hogy véget vessenek a kapcsolatnak, akkor azt csöndben teszik. Elkerülnek minden módon, ahogyan csak lehet.

Bak

Nagyon komoly dolognak kell történnie ahhoz, hogy egy Bak meg akarja szakítani veled a kapcsolatot. Megpróbálnak olyan udvariasak lenni, amennyire csak lehet és egyszerűen kezelni az egészet. Szélsőséges esetekben megszakítják a kapcsolatot a közösségi oldalakon és soha nem néznek vissza többé.

Vízöntő

A Vízöntők olyan típusok, akik szívesen maradnak barátok egy ex-szel vagy tartják felületesen a kapcsolatot bárkivel. Sok időbe telik nekik teljesen felégetni a hidat. Ha megteszik, akkor is lezárással teszik. Találkoznak veled szemtől szemben vagy írnak egy hosszú üzenetet, amiben elmagyarázzák, hogy mi siklott ki, hogyan bántottad meg őket és majd csak ezután távolodnak el teljesen.

Halak

A Halak talán az utolsó pillanatig nem is mondanak neked semmit. Lehet, hogy elsőként nem is tőlük hallasz arról, hogy valami probléma van köztetek, hanem mástól. Szeretnek olyan dolgokat is felhozni a múltból, amelyeket te már régen elfelejtettél. Valószínűleg jobb, ha te zárod le a dolgot, ahelyett, hogy rájuk hagyd.

forrás: tudasfaja.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...