Megvan egy eddig halálos vírus gyógymódja!! Áttörés az AIDS gyógyításában!


Hirdetés


Felgyorsultak az események az AIDS betegséget okozó HIV (emberi immundeficiencia-vírus) elleni küzdelemben: az elmúlt napokban rögtön két meggyógyított páciensről is beszámoltak az orvosok. Ők mindössze a második és harmadik betegek, akiket a betegség több évtizedes történetében sikerült meggyógyítani. Természetes, hogy ilyen hírek hallatán az érintettek és családtagjaik számára felcsillan a remény, hogy ők is meggyógyulhatnak a nemrég még a halálos ítélet szinonimájaként számon tartott kórtól. A felbuzdulás indokolt, valóban áttörést értek el a HIV-fertőzés gyógyítása terén, de a hatásosnak mutatkozó kezelés jelenleg még csak nagyon speciális esetekben alkalmazható. A jövő azonban kifejezetten reményteli.

2007-ben egy 42 éves amerikai HIV-fertőzött, emellett leukémiában is szenvedő betegen csontvelő-átültetést végeztek egy berlini klinikán. Őt azóta csak berlini betegként emlegetik, és vélhetően így is fog bevonulni az orvoslás történetébe.

A KEZELÉS HATÁSÁRA NEMCSAK A DAGANATOS MEGBETEGEDÉSÉT SIKERÜLT ORVOSOLNI, DE – CSODÁBA ILLŐ MÓDON – AZ AIDS-ET OKOZÓ VÍRUSOK IS ELTŰNTEK A SZERVEZETÉBŐL.

A teljes cikk, itt olvasható: index.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...