MEGTÖRTÉNT AZ ELSŐ BŰNCSELEKMÉNY, AMIT A VILÁGŰRBEN, A NEMZETKÖZI ŰRÁLLOMÁSON KÖVETETTEK EL!!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Vizsgálja az Amerikai Űrügynökség a jogvitát, ami mögött az első olyan bűncselekmény húzódhat, amit a világűrben követtek el. Egy asztronauta, Anne McClain ugyanis a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről fért hozzá korábbi párja, Summer Worden bankszámlaadataihoz.

A pár 2014-ben kelt egybe, de 4 évvel később Worden válást kezdeményezett.  McClain nem tagadja, hogy megnézte a bankszámlaegyenleget, de szerinte semmi rosszat nem csinált, csak ellenőrizte, van-e elég pénz a számlán rezsit fizetni, és Worden közösen nevelt fia ellátásához. McClain egyébként a West Point katonai akadémiát elvégző vadászpilóta, aki szolgált Irakban is, majd tesztpilóta lett, és 2013-ban kiválasztotta a NASA, Worden pedig a légierő hírszerzőtisztje. A NASA vezetősége mindkettejüket felkereste az ügy vizsgálata során.

A jelenlegi szabályok szerint egyébként a Nemzetközi Űrállomáson minden asztronautára és a személyes tárgyaikra annak az államnak a joga vonatkozik, melynek űrügynöksége az űrbe küldte őket, ezért ez az ügy amerikai jogvitának minősül. (BBC), 444.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...