Megmentette egy rákbeteg hölgy életét a kurkuma!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A vérrák egyik durva formáját, plazmasejtes mielómát diagnosztizáltak a brit nyugdíjas Dieneke Fergusonnál. A 67 éves nő öt évig küzdött a betegséggel, ezalatt három kemoterápiás kezelést, és négy őssejtkezelést is kapott. Az erőfeszítések ellenére, a betegsége kétszer is kiújult, az orvosok tanácstalanok voltak.

Úgy tűnik, Ferguson mégis meggyógyult. A laboreredményei évek óta normálisak, az életminősége fényévekkel javult. Mindez, valószínűleg a kurkumin nevű hatóanyagnak köszönhető, ami az indiai fűszerben, a kurkumában fordul elő.

pri_64482084

Dieneke Ferguson

„Tudomásunk szerint, ez az első eset, melyben a kurkumin, a hagyományos gyógyászat eszközeinek használata nélkül, objektív hatást gyakorolt egy progresszív betegségre” – írják Ferguson orvosai, a British Medical Journalban megjelent cikkükben.

A nyugdíjas nő évekkel ezelőtt nemet mondott a modern gyógyászat eszközeire, helyettük minden nap kurkumatablettákat szedett, amik magas koncentrációban tartalmaztak kurkumint. A tabletták viszonylag drágák, napi 5 fontba (kb. 1700 forintba) kerülnek, a konyhai célú kurkuma azonban csak 2 százalékban tartalmaz kurkumint, ezért nem lehet gyógyászati célokra használni.

A szakértők szerint a kurkuma többféle betegséggel szemben hatásos lehet, segíthet például szívbetegségek, depresszió vagy az Alzheimer-kór elleni védekezésben. Mindez azonban csak elmélet, amit nem igazolnak széles körű klinikai vizsgálatok.

(via Metro), 24.hu

Figyelem! A fenti cikk, egy adott esetet mutat be, azonban minden ember szervezete más, minden eset más! Ezért az orvosi felügyeletet sosem!! szabad elhagyni, kizárólag természetes gyógyászati eszközöket használni nem elég, minden esetben, minden orvosi segítséget el kell fogadni, minden  egyéb kezelést kiegészítő célból lehet használni!

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...