Meddig marad meg a hó, és meddig hűl a levegő? Mutatjuk!


Hirdetés


A csapadékos szombatot szeles idő követi, és ismét egyre hidegebbre van kilátás! A jövő héten reggelente akár -10 fok alá is hűlhet a levegő!

Vasárnap délelőtt általában erősen felhős lesz az ég, de lehetnek átmeneti felszakadozások. Számottevő csapadék nem valószínű.  Délután a változóan felhős időben több-kevesebb napsütésre is készülhetünk. Számottevő csapadék nem valószínű, de egy-egy futó hózápor kialakulhat. Erős lesz az északi szél. -2, 3 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn délelőtt napos időre van kilátás, csapadék nem alakul ki.  Délután sok napsütés várható, de igencsak hideg időre készülhetünk. Csapadék nem lesz. Az északi szél élénk lesz. -5, 0 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Kedden a kezdeti napos időt követően nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon havazás is kialakul. Változó irányú szél lesz. -6, -1 fokra számíthatunk.

Szerdán erősen felhős, borult lesz az ég, és hó, havas eső, eső egyaránt előfordul. Élénk lesz a déli szél. -3, 2 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön a borult időben eleinte többfelé lesz havazás, majd délutántól megszűnik a csapadék. A nyugati szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke -2, 3 fok között alakul.

Pénteken a borult időben havazás, hózáporok alakulnak ki. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. Kora délután -4, 1 fok várható.

Szombaton sok lesz a felhő, keleten eső, a Dunántúlon havazás valószínű. Méréskelt nyugati szél mellett 0 fok körül alakul a maximumhőmérséklet.

Vasárnap elkezd csökkenni a felhőzet, számottevő csapadék már nem várható. Élénk lesz a délnyugati szél, délután 0, 5 fok várható.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...