Már Dél-Kaliforniában is robotok szállítják ki a csomagokat! Íme a VIDEÓ!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A cég a washingtoni Snohomish megyében ( Dél-Kalifornia ) található székhelye közelében néhány hónapon át tesztelte a robotokat.

Az Amazon ma bejelentette, hogy kibővíti a programot, és kiterjeszti a robotok tesztelését a kaliforniai Irvingben – írja a The Verge. A cég Scout robotjai hétköznap, a nappali órákban szállítanak csomagokat. Egyelőre egy Amazon-alkalmazott is kíséri a robotokat, és ellenőrzi a munkafolyamatokat. A robotok egyébként önállóan navigálnak, és kézbesítik a csomagokat.

A kaliforniai teszt során ugyanazok az irányelvek érvényesek, amelyeket az Amazon Washingtonban használt, és az új területen való megjelenés azt bizonyítja, hogy a társaság a projektet sikeresnek tartja.  Az Amazon szerint a Scout robotokat zökkenőmentesen integrálják az Irvine körzetében található ügyfelek megrendeléseibe. Logisztikai szempontok alapján döntenek arról, hogy a szokásos módon szállítják ki a csomagot, vagy pedig egy Scout robot.

Az Amazon hónapok óta valós tesztek és városok szimulációinak keverékével képzi a szállítórobotokat, a tájkép és az akadályok tényleges térképezésével, valamint 3D-s adataival.   Az Amazon azt is vizsgálja, hogy az automata kézbesítésen belül légi drónokat is használjon-e az Amazon Prime Air szolgáltatásához, de ez, hasonlóan a Scout-programhoz, szintén kezdeti szakaszban van.

Időközben az autóiról, teherautóiról és terepjáróiról híres Ford is elindította kísérleteit egy csomagszállító robottal.

forrás: hirado.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...