Már bemutattuk, hogy mit ne tarts a lakásodban, mert boldogtalanságot vonzol be, most az mutatjuk be, mik azok a tárgyak amelyek anyagi bőséget hoznak neked!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Egy régebbi cikkünkben 10 dolog, amitől azonnal szabadulj meg a lakásodból, mert csak a boldogtalanságot vonzza be! Néhány, biztos, hogy nálad is van!! bemutattuk, hogy mik azok a tárgyak amik a boldogtalanságot vonzzák be az életünkbe, ezért érdemes megszabadulni tőlük. Mosta azonban olyan tárgyakat, eszközöket mutatunk, amelyek ennek pont az ellenkezőjét segítik, vagyis boldogságot, anyagi jólétet, bőséget teremthetünk velük. Íme hát néhány ilyen dolog.

pexels-photo-265067

Elsőnek nézzünk néhány olyan dolgot, tárgyat, amelyek pozitív vonzásait, te magad is ismered:

ARANYHAL

Már jó ideje benne van a köztudatban, hogy az aranyhal bőséget hoz, a pikkelyei miatt, amelyek a pénzérméket jelképezik. Élő aranyhalat csak akkor válassz, ha valóban gondozni szeretnéd ( és tudod is ), ha ezt nem akarod, vagy nincs rá lehetőséged, akkor egy aranyhalat ábrázoló dísztárgy vagy egy kép tökéletesen megteszi. Dolgozószobába, vagy íróasztalra tedd, a hálószobába viszont ne vidd be, mert elúsztathatja a boldogságot.

ARANY ÉKSZEREK

Az arany mindig is a gazdagság, a jólét jelképe volt, viselj tehát minél több arany ékszert. Ha nincs erre módod, akkor próbálj aranyszínű bizsukat, kiegészítőket viselni, vagy lakkozd arany árnyalatúra a körmödet.

PÉNZÉRMÉK

A pénzérmék anyagi bőséget vonzanak. Lehetnek régiek, vagy megmaradt egy, két forintosok. Tedd őket egy szép tálba, vagy üvegbe ahol sokat látod, így, tudat alatt úgy fogod érezni, hogy máris gazdag vagy. Ez az érzés pedig maga után vonzza a megvalósulást, tehát várd a beköszönő jólétet.

LENCSE

Mindenki tudja, hogy január elsején lencsét kell enni. De az már kevesebben, hogy nem csak az év első napján vonzza a bőséget, hanem az év minden napján. Tegyél egy szép kis tálkába egy keveset a szobádba, vagy rakj a zsebedbe néhány szemet.

Most pedig kevésbé ismertebb tárgyak következnek:

PIROS PÉNZTÁRCA

A lencse mellett a másik legismertebb ilyen tárgy, a piros pénztárca. Fontos, hogy minél nagyobb legyen. Ugyan sok nő nem szereti, mert nem fér bele egy kisebb retikülbe, de az Univerzum szereti kitölteni a teret, és nagyobb pénztárcába több pénz fér. Arra is figyelj, hogy túl sok felesleges dolog ne legyen benne, mert az elveszi a teret a pénztől.

BUDDHA SZOBOR

A jellegzetes, nagy hasú Buddha szobor is a bőséget szimbolizálja, ugyanis a régebbi kultúrákban a teltebb külső szimbolizálta az anyagi jólétet. A legenda szerint, ha megsimogatjuk a Buddha hasát, és kívánunk valamit, az valóra válik. Mindenképpen legyen ilyen szobor a nappalidban.

JÁDE KŐ

Az ásványok közül sokak szerint a legerősebb gazdagságot vonzó kő a jáde. Lehet hordani ékszerként, amulettként, teheted a zsebedbe vagy a táskádba. De azzal segítesz a legtöbbet, ha otthonod azon helyiségében is elhelyezel egyet, ahol a legtöbbet tartózkodsz.

Asztali só vagy tengeri só, ennek nincs jelentősége. Tedd bele egy szép kis fatálkába és indítsd el vele a bőség áramlását.

NÖVÉNYEK

Némely növények erősítik a pénz áramlását, ha a feng shui által meghatározott területre helyezzük őket. Ilyen például a filodendron, amely gyorsan nő, ezáltal a pénzügyekben is gyors, hatékony változásokat eredményezhet. Jó választás lehet még a narancs, vagy citromfa is, mert bőség hozó tulajdonsága mellet nyugtató, pihentető hatással is bír, valamint új energiákkal tölt fel, ami a sikeres változásokhoz elengedhetetlen.

LEVENDULA

Lehet nem is gondolnánk, hogy a levendula számos gyógyhatása mellett alkalmas lehet az anyagi bőség bevonzására is. Mindemellett az illata is csodás.

CSOBOGÓ

A lakásban elhelyezett csobogó pénzt és szerencsét hoz, de csak abban az esetben, ha megfelelő helyre tesszük, ellenkező esetben elúszhat a szerencsénk. Érdemes ott helyet keresni neki, ahová az összegyűjtött pénzérméket helyeztük!

ZÖLD TINTA

És egy ritkábban hallott tárgy: A zöld tinta! A zöld gyertya mellett,  nagyon jó választás a zöld tinta, gondolj csak a „zöldhasú” kifejezésre. Ha teheted, írj minél többet zöld színű tollal, ha nincs otthon, menj és szerezz be néhányat!

Szerző: diabetika.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...