Magyarországon egyedülálló moziterem nyílt a Cinema City Arénában! Nézd meg az alábbi videón, hogy milyen élményt nyújt!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Megnyitott Kelet-Közép Európa első ScreenX moziterme a Cinema City Aréna megaplex moziban. A ScreenX a terem szemközti és két oldalsó falára elhelyezett, speciális anyagból készült vásznaknak köszönhetően 270 fokos moziélményt nyújt.

Az eredetileg 2012-ben Dél-Koreában kifejlesztett technológiával mára 13 ország 154 mozitermében találkozhatnak a nézők, a régióban elsőként Magyarországon, a Cinema City Arénában lehet filmeket nézni. A beruházás teljes költsége 160 millió forint, a ScreenX jegyár pedig 2360 forintért érhető el, jegy foglalásra azonban nincs csak vásárlásra van lehetőség. Az új technológia alapja a ScreenX szoftver, ami az egymással összekötött, 5 vetítőgép által sugárzott képet egyetlen teljes, 270 fokos filmélménnyé alakítja. A szoftver az emberi szem látását utánozva állítja össze a film panoráma nézetét a kiválasztott jeleneteknél. Fontos elem a speciális anyagú vetítő vászon, ami az intenzív fény visszaverésben és a fokozott színélményben játszik szerepet. Kiemelt a hangzás is: az új hangfalak nagyobb teljesítményűek, a technológia sajátossága pedig, hogy a hangszórók a látótéren kívülre kerültek. A SreenX mozik működéséről a lenti, angol nyelvű videóban további részleteket is megtudhatunk.

forrás: portfolio.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...