Magyar fejlesztésű, úgynevezett blokkmobil hódítja meg Európát


Hirdetés

SOKOLDALÚ ÉS FELHASZNÁLÓBARÁT

A Moniphone egy távolról felügyelhető alkalmazás-specifikus mobiltelefon, ami átláthatóságot és távoli ellenőrzést biztosít a felhasználók napi tevékenységéről. Olyan személyek számára fejlesztettük ki a készüléket, akik munkájuk vagy életvitelük folytán rendszeres tevékenységekhez kötődnek, melyek elvégzése adminisztrációt és/vagy felügyeletet igényel. A készülék menürendszerét minden esetben úgy alakítjuk ki, hogy kizárólag csak olyan funkciókat tartalmazhasson, ami az adott alkalmazási területen szükséges.

A Moniphone egyaránt népszerű lakossági és üzleti felhasználók körében, legyen szó idősek segélyhívó készülékéről vagy fizikai foglalkoztatottak munkaeszköz mobiltelefonjáról. Kezelése egyszerű, használata néhány pár perc alatt elsajátítható.

moniphone4

BIZTONSÁGOS ÉS MEGBÍZHATÓ

A Moniphone működésének megbízhatóságát szolgáltatás-felügyeleti szerverek ellenőrzik a nap 24 órájában. Helyszíntől függetlenül óránként vagy akár percenként is ellenőrizhetjük az interneten keresztül készülékünk diagnosztikai állapotát, az erre a célra kifejlesztett titkosított adatalagúton keresztül. Erre az okostelefonok – kialakításukból fakadóan – nem képesek.

Az adatok biztonságos továbbítását és feldolgozását különböző titkosító eljárások segítik, melyek egyrészt az adatcsatorna kódolásáért, másrészt az üzenetek titkosításáért felelősek. Ütés, elesés, rongálás, vagy rendkívüli hiba bekövetkeztekor a Moniphone azonnal jelzést küld a felügyeleti szoftvert kezelő felhasználónak, ezzel is megelőzve a további károk és katasztrófák kialakulását.

STRAPABÍRÓ ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAMÚ

A Moniphone erős fizikai igénybevételre készült. A felhasználói igényeknek megfelelően masszív, ellenálló kivitelben szállítjuk, így hosszú évekig strapabíró. A készülékház előlapja és hátlapja csavarral csatlakoznak egymáshoz, ezáltal a Moniphone képes ellenállni ütés, esés vagy egyéb környezeti behatásoknak is. Az időtálló konstrukciónak köszönhetően kopás vagy nagyobb hőmérséklet ingadozás sem befolyásolja jelentősen az élettartamát.

NYOMON KÖVETHETŐ ÉS KONTROLLÁLHATÓ

A készülék működését érintő bármilyen állapotváltozást egy eseményjelzés követ, melyet a Moniphone továbbít a felügyeleti szoftvert kezelő felhasználónak, ezzel is elősegítve a valós idejű információáramlást. Ilyenek lehetnek például: a kikapcsolás, bekapcsolás, töltés megkezdődött, töltés megszakadt, feltöltve, ütés, híváskezdeményezés, elesés, térerő, mozgás, helyváltoztatás és így tovább. Beépített GPS-ének köszönhetően egy térképes felületen bármikor megtekinthető és ellenőrizhető a készüléket használó személy tartózkodási helye és mozgása.

Rendelhető: 2017 Q4, innen

Hirdetés
Hirdetés betöltése...