Legyél kreatív, és lepd meg a családod! Így készíts otthon műhavat csupán 2 összetevőből!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Így kell vagány műhavat készíteni két alapanyag összekeverésével! Az igazi tél az havas, fehér, és hideg is. Ez utóbbinak lehet nem örülünk annyira, viszont a havat a legtöbb ember kedveli, még a gyerekek is. Azonban előfordulhat, hogy beáll egy enyhe időszak, és odakint elolvad a hó, helyébe pedig sár keletkezik. A gyerkőcök ennek nem örülnek, hiszen nem mehetnek ki játszani a havas fehérségbe. Éppen ezért itt egy remek öltet, hogy meglepjük őket műhóval, amivel odabent is lehet játszani, sőt még a karácsonyi díszítéshez is fel lehet használni.

Lássuk mire lesz szükségünk!

Először is kell szódabikarbóna, majd hajbalzsam, ha az nincs, akkor a borotvahab is megteszi. Három adag szódabikarbónához keverjünk hozzá egy adag balzsamot, vagy borotvahabot. Ha nem vagyunk megelégedve a műhó állagával, főleg, ha túl nedves, akkor még tegyünk szódabikarbónát, ha túl száraz, mehet még bele hab.

Ha illatos havat szeretnénk, adjunk hozzá pár csepp illóolajat, majd gyúrjunk hógolyót, és hagyjuk, hogy beillatozza lakásunkat a fehér hóutánzó készítmény.

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...