Kutyája jelezte, hogy mellrákja van. Megmentette az életét


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A 46 éves Josie Conlannek fogalma sem volt arról, hogy egy rákos daganat van a mellében, amíg az ő két éves border collie-ja, Ted nem jelezte.

A kutya többször sírt, miközben a mellét szaglászta, és mancsával „kaparászta”. A négygyermekes anya vette a kutya jeleit: kezével átvizsgálta a mellét, és felfedezett egy csomót.

A csomó kitapintása után azonnal orvoshoz ment, ahol az orvosok szerint az utolsó pillanatban ahhoz, hogy eltávolíthassák a rákot. Josie szerint, ha a kutyája nem figyelmezteti, valószínűleg nem veszi észre a mellében agresszíven növekvő daganatot, így hű ebe megmentette az életét.

– Amikor a műtétet követően megkaptam a kórházi eredményeket, amiben az állt, a rák még nem terjedt át a környező szervekre, hihetetlenül megkönnyebbültem. És ez mind Ted érdeme.

Ted már egy éves volt, amikor hozzánk került. Nagyon félénk kutya volt, csúnyán bánt vele az előző gazdája, akitől elhoztam. Internetes hirdetésen találtam rá, és amikor elmentem érte, azonnal rájöttem, hogy szegény kutya ketrecbe volt zárva. Az izmai már kezdtek sorvadni, alig tudott járni. Szerencsére a szerető gondoskodás megtette a hatását, és Ted csodálatos módon felépült. Akkor én mentettem meg, most pedig ő engem. Úgy érzem, hogy sorsszerű volt az egymásra találásunk. Ő mindig nagyon szófogadó soha nem kapart a mancsával, azért azonnal tudtam, hogy valamit jelezni akar nekem.

forrás: http://www.kiskegyed.hu

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...