Közel 300 madár hullott le az égből, és pusztult el Hollandiában, amikor tesztelték az 5G hálozatot!!


Hirdetés


Arról, hogy ve­szé­lye­sek-e vagy sem a mo­bil­há­ló­za­tok, már eddig is sok írás meg­je­lent. Az 5G be­ve­ze­tése még előt­tünk áll, de elég hát­bor­zon­gató, ami Há­gá­ban tör­tént.

Imádunk a wifihez kapcsolódni és a mobilunkon böngészni, különösen akkor, amikor várakoznunk kell valamire: orvosra, banki hívószámra, vagy arra, hogy a vonatunk célba érjen. Ám világszerte parázs vita kerekedett nemrég a hamarosan bevezetésre kerülő 5G wifivel kapcsolatban. Több kutatás szerint az 5G wifi és a daganatok kialakulása között bizonyíthatóan kapcsolat áll fenn – olvastuk itt. Meg még azt is, hogy a közbeszédben sokan emlegetik a wifit csendes gyilkosként. Alattomos és senki sem gondolja róla, hogy káros lenne.

Nem tudjuk, hogy ez igaz-e vagy sem. De éppen a napokban találtunk egy hátborzongató történetet a nem pletykalap színvonalú Epochtimesoldalán. E szerint: az 5G tesztelésekor Hollandiában nem kevesebb mint 298 egészséges madárpusztult el. Két hágai parkban is találtak feltehetően ugyanakkor elhullott madarakat. A Huijgenspark egyes részeit ezután a rendőrség lezárta és megtiltották a kutyák sétáltatását is.

A holland élelmiszer hatóság, a Wildlife Health Center (DWHC) és a Wageningen Egyetem állatorvosi laboratóriuma megvizsgálta a tetemeket.

“A madarak nem voltak betegek, egyszerűen lehullottak a fákról” – mondta Sharon Lexmond a De Wulp Bird Sanctuary-tól. A madarak valószínűleg hirtelen szívmegállás miatt haltak meg.

Egy héttel később kiderült, hogy röviddel előtte a HS Tele Center tetején egy új mobiladót építettek, ami alulról nem látható. Ez az árbóc 5G átviteli és vételi rendszerrel van felszerelve. Egyelőre csak feltételezhető, de nem bizonyítható, hogy ezek a madarak egy 5G kísérlet áldozatai voltak. A teszt 7,4 GHz-es csúcsfrekvencián történt, amely 4,05 cm-es hullámhossznak felel meg.Ez a hullámhossz rezgéseket hozhat létre a szervezetben. Ráadásul egyes szemtanúk azt is jelentették, hogy a parkbeli tóban a kacsák is furcsán viselkedtek. Mindannyian szinte egy időben víz alá dugták a fejüket, mintha megpróbálnának elkerülni valamit. Néhányan el akartak repülni, de néhány szárnycsapás után szédülten visszaestek…

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...