KORONAVÍRUS: VÉGRE ÉRKEZETT NÉHÁNY JÓ HÍR OLASZORSZÁGBÓL!!


Hirdetés


A mai napon 651-en haltak meg az új típusú koronavíurs miatt Olaszországban, ami kevesebb, mint tegnap. Az új fertézőséknél 13,5% volt a növekedési ütem, ami gyakorlatilag a tegnapi növekedésnek felel meg.

A mai napon 651-en haltak meg Olaszországban az új típusú koronavírus-járvány következtében, az a megbetegedések pedig 5 560-tal nőttek – írja a CNN. Összesen így 59 138  olasz megbetegedésről tudunk, közül eddig 5 476-an hunytak el.

A HALÁLOZÁSOK SZÁMA ÍGY KEVESEBB, MINT EGY NAPPAL EZELŐTT: TEGNAP 793-AN HUNYTAK EL, AZ ÚJ MEGBETEGEDÉSEK SZÁMA TEGNAP 14%-KAL NŐTT, MA EZ 13,5% – TEHÁT GYAKORLATILAG STAGNÁLT.

Sajnos az olasz esetszám az ismertnek a többszöröse is lehet, az országban ugyanis arányaiban kevés tesztet végeznek el. Egyes becslések szerint az összes megbetegedés elérheti a 105 ezret. Azonban a fenti számok ebben a nehéz időszakban még akkor is biztatótak, ha csak egy napos adatok. De igazi csökkenő tendenciáról csak akkor beszélhetünk majd ha több napon, vagy heteken keresztül csökken majd a megbetegedések és halálozások száma! Reméljük minél hamarabb!!!

Hirdetés


Hirdetés betöltése...