KORONAVÍRUS: POZITÍV LETT EGY NB1-ES FOCISTA TESZTJE!! VESZÉLYBEN A CSAPAT INDULÁSA!


Hirdetés


Elmarad a szerdára tervezett Újpest-Kisvárda felkészülési mérkőzés, amit a vendégcsapat mondott le, miután egyik játékosának koronavírus-tesztje pozitív lett.

A Kisvárda kedden hivatalos közleményben számolt be a történtekről, így az Újpest elleni edzőmeccse elmaradásáról, és arról, hogy akár a Budafok elleni NB I-es nyitómeccse is veszélybe kerülhet.

“Elmarad a szerdára tervezett Újpest elleni edzőmérkőzésünk, amit csapatunk mondott le.

Egyik játékosunk koronavírus-tesztje ugyanis pozitív lett, ezért a járványügyi hatóság további intézkedéséig a szoros érintkezéseket el kell kerülnünk.

Szerdán az illetékes hatóság tovább folytatja az eljárást, ennek megfelelően az aznapra kiírt Újpest elleni idegenbeli edzőmérkőzést le kellett mondanunk. Ugyanekkor a teljes csapat és annak környezete koronavírus-teszten esik át, amelyet pénteken is megismétlünk. Ezek eredményének függvénye lesz, hogy szombaton pályára léphetünk-e a Mezőkövesd ellen tervezett edzőmérkőzésen.

A vizsgálatok kedvezőtlen eredményének következtében a hatóság akár kéthetes karantént is elrendelhet, ez esetben az augusztus 17-i budafoki bajnoki rajtunk is veszélybe kerülhet

– olvasható a kisvardafc.hu oldalán.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...