KORONAVÍRUS: KEZDŐDIK? KANADÁBAN AKI NEM OLTATJA BE MAGÁT, ANNAK TOVÁBBRA IS KORLÁTOZNI FOGJÁK A “SZABAD MOZGÁSÁT”!!


Hirdetés


Az ontariói tiszti főorvos szerint azoknak, akik nem hajlandók bevenni a COVID vakcinát, nem lesz „szabad mozgásuk”, és továbbra is maszkot kell viselniük. Dr. David Williamstől megkérdezték, hogy „valamiféle kötelező oltási ajánlást fog-e tenni”.

Williams elismerte, hogy „nem kényszeríthetünk valakit oltásra”, de azt megtehetjük, hogyan korlátozzuk azok mozgási szabadságát, akik ezt nem tették meg, illetve továbbra is kotelezzük a maszk használatára!

Ami kötelező lehet, az a vakcinázás igazolása annak érdekében, hogy mozgásterünk és mozgásszabadságunk legyen … anélkül, hogy más típusú egyéni védőeszközöket viselnénk” – tette hozzá.

Williams azt is javasolta, hogy „kockázat” esetén akadályozzák meg az embereket abban, hogy beoltás nélkül lépjenek be bizonyos helyekre, közösségekbe!

Amint azt korábban kiemeltük, a kormányoknak nem kell kötelezővé tenniük az oltást, egyszerűen élhetetlenné tehetik az oltást megtagadó emberek életét.

Ha bárok, éttermek, mozik, sporthelyszínek, légitársaságok, munkáltatók és mások az oltást a szolgáltatás kötelező feltételévé teszik, akkor bárki, aki nem hajlandó ezt igénybe venni, a tényleges lezárás személyes formájává válik, társadalmi életével és mobilitásával teljesen elszigetelődik…

Hirdetés


Hirdetés betöltése...