KORONAVÍRUS: ANGELA MERKEL KARANTÉNBA KERÜLT, MERT KORONAVÍRUSOS ORVOSSAL KERÜLT KÖZVETLEN KAPCSOLATBA!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Angela Merkel kancellár karanténba kerül a koronavírusra pozitív eredményt mutató orvossal való kapcsolatfelvétel után. Angela Merkel német kancellár úgy döntött, hogy otthonában önkéntes karanténba vonul, miután kapcsolatba került egy olyan orvossal, aki később pozitívnak bizonyult a koronavírusra.

Steffen Seibert német kormányának szóvivője szerint a vasárnap tartott sajtótájékoztató után tájékoztatták Merkel arról, hogy egy péntek délután pneumokokkusz oltást adó orvosnak pozitív volt a vírus  tesztje.

Merkel úgy döntött, hogy azonnal karanténba helyezi magát otthonában – mondta Seibert. Az elkövetkező napokban rendszeresen tesztelni fogják, és továbbra is kancellárként látja el feladatait.

Merkel úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul mivel a koronavírus-járvány továbbra is eszkalálódik Európa-szerte, többek között Németországban.

Németország, az Európai Unió legnagyobb gazdasága, a következő két hétben megtiltotta több mint két ember nyilvános találkozóit a terjedő vírus visszaszorítása érdekében. Kivételt tesznek az együtt élõ emberek és a munkával kapcsolatos összejövetelek esetében.

„A legfontosabb cél most az, hogy időt nyerjünk a vírus elleni küzdelemben” – mondta Angela Merkel kancellár vasárnap sajtótájékoztatón.

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...