Kezeljük otthon hajhullásunk


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A hajhullás néha egy teljesen természetes folyamat, de vajon mikortól mondhatjuk azt, hogy itt bizony már valami probléma van. Nem kell megvárnunk, míg hajunk olyan mértékben kezd hullani, hogy az már feltűnést kelt. Döntsük el, hogy problémával, betegséggel állunk-e szemben vagy csak egyszerű átmeneti, természetes hajhullásról van szó.

 

Íme, egy egyszerű tesz, melyet könnyedén bárki otthon is elvégezhet. Háromszor egymásután kézzel fésüljük át a hajunkat, és hogyha minden alkalommal háromnál több hajszál marad a tenyerünkben, ujjaink között, akkor már jó, ha foglalkozni kezdünk a dologgal.

Készítsünk hajhullás elleni pakolásokat, samponokat otthon

Azt sem árt szem előtt tartanunk, hogy a hajhullás hátterében több testi-lelki ok is állhat, mint például depresszió, bélproblémák, stressz, gyulladás, gombás fertőzés. Nem árt ezekre is odafigyelni és kezelni, megoldani őket.

Csodapakolás olajokból hajhullásra

Keverjünk össze hat-hat csepp levendula-, kakukkfű-, rozmaring- és cédrusolajat, valamint nyolc csepp szőlőmagolajat. Majd egyenletesen, ha szükséges egy sűrű fogú fésű segítségével vigyük fel a hajra a tövétől a végig. Jól masszírozzuk bele, majd hagyjuk állni 10-15 percet, és öblítsük le. Hetente kétszer használjuk a pakolást, míg a probléma meg nem oldódik.

 

 

Forrás:http://twice.hu/eletmod/kezeljuk-otthon-hajhullasunk

 

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...