Készítsd el ezt a kencét és ez a természetes recept örökre eltünteti az arc apró kis szőrpihéit!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Sok nő küzd a kellemetlen arcszőrzettel, ami főként a felső ajkak felett és néha a állak területén is megjelennek. Az egyik módszer az eltávolítására a kozmetikus és a gyanta, a másik (kicsit drágább) módszer a lézeres szőrtelenítés.

Nos, hölgyeim, nyugodjanak meg, egyiket sem kell többé alkalmazni, mert az alábbi összetevők ereje megszünteti az arcszőrzetet és örökké búcsút inthetünk neki. Bármikor elkészíthetjük otthon, fillérekből, természetesen és a hatása akár egy életre is szólhat! A legtöbb nő elköveti azt a hibát, hogy megfeledkezik arról, hogy az arc bőre az egyik legérzékenyebb testrészünk, és minden, ami a bőrbe szívódik, bejut a véráramba is. Ezért a gyanta, és a lézeres kezelés nem a legkedvezőbben hat az egészségre.

bajussz-eltuntetese

Íme a recept:

  • 2 evőkanál méz
  • 1 evőkanál zabpehely
  • 2 teáskanál citromlé

Keverjük össze a hozzávalókat, és kenjük a szőrös részre. Hagyjuk hatni 15 percig, majd langyos vízzel öblítsük le. A szokásos arckrémünket alkalmazhatjuk a “szőrtelenítő” után. Heti 2-3 alkalommal ajánlott megismételni a kezelést, és egy hónap múlva azt tapasztaljuk majd, hogy az arcszőrzet teljesen eltűnt.

Szerző:tudasfaja.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...