Keserűsóval tisztítsuk a májat!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A máj méregtelenítése, tisztítása nagyon fontos! Évente többször elvégezhetjük a következő tisztítókúrát, annak érdekében, hogy májunk megújult erővel láthasson neki méregtelenítő feladatainak. A keserűsós tisztítás hatásos, azonban, jó, hogyha legalább egy kisebb életmódváltást is bevezetünk, vagyis nem terheljük májunkat tovább káros méreganyagokkal.

 

Maga a kúra nem nevezhető éppen kellemesnek, hiszen fáradtság, levertség kísérheti, és gyakran kell az illemhelyet látogassuk, így jó, ha szabadnapra időzítjük.

Hozzávalók: 100 gramm keserűsó (magnézium szulfát), 1, 5 dl extra szűz olívaolaj, 1, 5 dl frissen facsart grapefruit lé

Ha beszereztük a hozzávalókat, kivettünk egy szabadnapot, és elcsendesítettük magunk körül a világot, kezdődhet a nagy takarítás. Reggelire és délelőtt fogyasszunk könnyen emészthető dolgokat, folyadékot, de déli 12-től már ne együnk és ne igyunk semmit.

Keverjük el a napi „eledelünket”: a 100 gramm keserűsót keverjük el 8 dl vízzel, majd két óránkét, 14, 16, 18, 20 órakor igyunk meg belőle 2—2 dl-et. A második adag elfogyasztása után valószínűleg, hogy akcióba lépik a keserűsó, és elkezdődik, a máj és a belek megtisztulása.

A keserűsós nedű elfogyasztása után este tízkor jól keverjük el a rostmentes grapefruit levét az olívaolajjal, és igyuk meg. Majd ezt követően bújjuk ágyba, ha lehet hagyat feküdjünk párna nélkül, és legalább 6 órát aludjunk. Másnap reggel érezni fogjunk, hogy távozni fognak a széklettel együtt a felhalmozódott méreganyagok, és az eseteleges epekő is.

Megszűnik a puffadás, a rossz közérzet, fejfájás, emésztési problémák. A kúra elvégzése után is próbáljunk egy nyugodtabb, pihentető napot beiktatni. Ha valakinek nagyon legyengült a szervezete, vagy súlyos betegsége van, mindenképp kérje ki orvosa tanácsát a kúra elvégzését illetően.

 

 

 

Forrás:http://twice.hu/eletmod/keserusoval-tisztitsuk-a-majat

 

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...