JÖVŐ HETI IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS ( ILYEN IDŐ LESZ HÚSVÉTKOR )


Hirdetés

Hétfőn délelőtt jellemzően közepesen felhős lesz az ég, többfelé kisüthet a nap.  Délután tovább szakadozik, csökken a felhőzet, az ország nagy részén gyengén felhős vagy közepesen felhős lesz az ég, több órás napsütésre számíthatunk. Erős lesz az északkeleti szél. Kora délután 11, 17 fok várható.

Kedden napos, száraz időre készülhetünk, csak időnként növekszik meg a gomolyfelhőzet. Az északkeleti szél élénk lesz. 12, 17 fokra melegszik a levegő.

Szerdán gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem várható. Élénk lesz az északkeleti szél. 17, 19 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Csütörtökön napos, gyengén felhős időre van kilátás, a délután képződő gomolyfelhőzetből futó záporok, néhol zivatarok kialakulhatnak. Az északkeleti szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 22 fok között alakul.

Pénteken nyugat felől növekszik a felhőzet, helyenként lehet zápor, néhol zivatar. Változó irányú szél lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 21 fok között alakul.

Szombaton időnként megnövekedhet a gomolyfelhőzet melyből záporeső kialakulhat. Változó lesz a légmozgás, délután 16, 22 fokot mérhetünk.

Vasárnap a Dunántúlon felhős idő várható, helyenként csapadékkal, az ország más részein még sok napsütésben bízhatunk. A délkeleti szél mérsékelt marad, a délutáni csúcsértékek 17, 21 fok között alakulnak.

Hirdetés
Hirdetés betöltése...