Hirdetés betöltése...

JÖVŐ HETI IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS ( 08.13.-08.19.) NINCS “MENEKVÉS”! FOLYTATÓDIK A KÁNIKULA!


Hirdetés

Hétfőn délelőtt az ország nagy részén zavartalan napsütés várható, északkeleten és északnyugaton képződhet kevés gomolyfelhő, csapadék nem lesz.  Délután a tűző napsütést kevés gomolyfelhő zavarhatja. Élénk lesz a déli szél. 28, 33 fokra számíthatunk.

Kedden már a reggeli óráktól kezdődően szórványosan kialakulhatnak záporok, zivatarok. Megerősödik az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 34 fok között alakul.

Szerdán borult vagy erősen felhős lesz az ég, csapadékos időre ébredhetünk. Délutántól nyugat felől megkezdődik a felhőzet felszakadozása, de helyenként erősen felhős marad az ég. Erős lesz az északi szél. Kora délután 25, 30 fok várható.

Csütörtökön eleinte sok napsütésre készülhetünk, délutántól a gyengén felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek. Csapadék nem várható. Az északkeleti szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, egy-egy zápor kialakulhat. A légmozgás élénk marad. 28, 33 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton a nap első felében záporok, zivatarok kialakulhatnak, délután csökken a csapadékhajlam. Az erős északnyugati szél a Dunántúlon viharossá fokozódhat. A csúcshőmérséklet 23, 28 fok között alakul.

Vasárnap a nap túlnyomó részében derült idő várható, csapadék nem valószínű. A légmozgás mérséklődik. A csúcshőmérséklet 25, 30 fok között alakul.

Hirdetés
Hirdetés betöltése..