JOBB, HA EBBŐL NEM ADSZ A GYERMEKEIDNEK! ELÉG VESZÉLYES LEHET!


Hirdetés


Sajnos olyan sokat hallani manapság különféle veszélyes, nem megfelelően besorolt élelmiszerekről, illetve gyógyszerekről, hogy már azt sem tudjuk, kinek, vagy minek higgyünk…

 o-KID-HOSPITAL-BED-facebook.jpg.1200x630_q85_crop-center_upscale

Sajnos egyre több szülő ad a gyermekének ebből, pedig egyrészt nem lenne rá szükség, másrészt elképzelhető, hogy még árt is a gyermek szervezetének. Íme egy olvasónk története, ami sokat elmond erről a jelenlegi helyzetről, illetve egyes orvosok véleményéről:

“Amikor a kislányom másfél éves lett, kiderült róla, hogy beteg. A betegségének típusa a történet szempontjából lényegtelen. Egyik nap, amikor bementünk a kórházba ellenőrzésre, az egyik onkológussal beszélgetésbe elegyedtem az onkológián, amíg az eredményekre vártunk.

Mivel az osztály televolt daganatos – főként leukémiás – gyermekekkel, így szóba került ez a szomorú téma is. Ekkor az onkológus olyasmit mondott, amit soha nem gondoltam volna… Azt mondta, hogy van egy közös tényező az osztályon fekvő gyermekek között: mindegyikük rendszeresen vitamint szedett. A kezelésük megkezdésével azonnal le is állították náluk a vitaminok adagolását… Alig hittem a fülemnek!”

A történet tanulságos. Hogy mi a tudományos magyarázata, vagy a teljes igazság, az talán soha nem fog kiderülni, azonban egy biztos: nincs az a vitaminszükséglet, amit természetes módon ne lehetne pótolni. Válasszunk inkább a sok friss, termelői zöldség és gyümölcs közül!

forrás: tudnodkell.info

A témához kapcsolódó cikk:  VITAMINSZEDÉS VESZÉLYEI! A D-VITAMIN PÓTLÁS FONTOSSÁGA! ( VIDEÓ )

Hirdetés


Hirdetés betöltése...