Hirdetés betöltése...

JOBB, HA EBBŐL NEM ADSZ A GYERMEKEIDNEK! ELÉG VESZÉLYES LEHET!


Hirdetés

Sajnos olyan sokat hallani manapság különféle veszélyes, nem megfelelően besorolt élelmiszerekről, illetve gyógyszerekről, hogy már azt sem tudjuk, kinek, vagy minek higgyünk…

Sajnos egyre több szülő ad a gyermekének ebből, pedig egyrészt nem lenne rá szükség, másrészt elképzelhető, hogy még árt is a gyermek szervezetének.

Íme egy olvasónk története, ami sokat elmond erről a jelenlegi helyzetről, illetve egyes orvosok véleményéről:

“Amikor a kislányom másfél éves lett, kiderült róla, hogy beteg. A betegségének típusa a történet szempontjából lényegtelen. Egyik nap, amikor bementünk a kórházba ellenőrzésre, az egyik onkológussal beszélgetésbe elegyedtem az onkológián, amíg az eredményekre vártunk.

Mivel az osztály televolt daganatos – főként leukémiás – gyermekekkel, így szóba került ez a szomorú téma is.

Ekkor az onkológus olyasmit mondott, amit soha nem gondoltam volna… Azt mondta, hogy van egy közös tényező az osztályon fekvő gyermekek között: mindegyikük rendszeresen vitamint szedett.

A kezelésük megkezdésével azonnal le is állították náluk a vitaminok adagolását… Alig hittem a fülemnek!”

A történet tanulságos. Hogy mi a tudományos magyarázata, vagy a teljes igazság, az talán soha nem fog kiderülni, azonban egy biztos: nincs az a vitaminszükséglet, amit természetes módon ne lehetne pótolni. Válasszunk inkább a sok friss, termelői zöldség és gyümölcs közül!

forrás: tudnodkell.info

Hirdetés
Hirdetés betöltése..