Íme, egy 5 ezer éves természetes készítmény, amely meggyógyítja a tüdőt, segít leküzdeni az impotenciát, az ízületi gyulladást, a gyomorhurutot és csökkenti a magas vérnyomást is!


Hirdetés


Hűséges olvasóink talán már rájöttek arra, hogy ennek a gyógykészítménynek az alapját a fokhagyma adja. Jó hír azoknak, akik annyira nem kedvelik e népszerű fűszerzöldség illatát, hiszen a következő recept útmutatásait betartva, nem fog érződni szinte semmi.

Fotó: deeprootsathome.com

Fotó: deeprootsathome.com

A keleti országok lakói esküsznek e természetes gyógyszer hatására, de vigyázat, az annyira erős készítmény, hogy 5 évben csak egyszer szabad alkalmazni. Ezt a receptet nagyon régen egy tibeti szerzetes találta meg, amelyről kiderült, hogy több mint 5 ezer éves. A fokhagymáról köztudott, hogy egyike a legerősebb természetes antibakteriális zöldségeknek, amelyek képesek kiirtani a szervezetben megtelepedő vírusokat, gombákat, élősködőket.

Lássuk mi kell ehhez a csodálatos recepthez.

Hozzávalók:

  • 350 g fokhagyma, megtisztítva, apróra felvágva
  • 200 ml 95 fokos teljesen tiszta alkohol, vagy rum

Elkészítés:

Készítsük elő a megpucolt, felaprózott fokhagymákat. Ezután öntsük rá az alkoholt, keverjük össze és tegyük egy lezárható üvegbe. Tíz nap múlva szűrjük le a lét, és töltsük vissza az üvegbe, majd két napig tároljuk a hűtőben.

Fogyasztás:

A kúra 12 napig tarthat, nem szabad ennél több napig alkalmazni. Reggeli, ebéd és vacsora előtt egy pohár vízbe cseppentsük pár cseppet a fokhagymás, alkoholos csodaszerből, és igyuk meg.

Az első napon, reggeli előtt csak 1 cseppet tegyünk a pohár vízbe, ebéd előtt 2 cseppet, vacsora előtt pedig 3-at. A kúrát a következőkben így kell alkalmazni:

Napok Reggel Délben Este
1. nap 1 csepp 2 csepp 3 csepp
2. nap 4 csepp 5 csepp 6 csepp
3. nap 7 csepp 8 csepp 9 csepp
4. nap 10 csepp 11 csepp 12 csepp
5. nap 13 csepp 14 csepp 15 csepp
6. nap 15 csepp 14 csepp 13 csepp
7. nap 12 csepp 11 csepp 10 csepp
8. nap 9 csepp 8 csepp 7 csepp
9. nap 6 csepp 5 csepp 4 csepp
10. nap 3 csepp 2 csepp 1 csepp
11. naptól 3*25 csepp

Ez a csodagyógyszer kigyógyít az érelmeszesedésből, ezáltal pedig csökkenti a magas vérnyomást is, a merevedési zavaroktól is megszabadítja a férfiakat, de enyhíti az ízületi gyulladások okozta fájdalmakat, a gyomorhurutot, javítja a látást, a halást, serkenti az emésztést és erősíti az immunrendszert is.

forrás

Hirdetés


Hirdetés betöltése...