Igyon ebből naponta kétszer, és izom fájdalmai reggelre elmúlnak!


Hirdetés


Gyakran ébred reggel intenzív izomfájdalommal, fejfájással? Ennek számtalan oka lehet ( amennyiben nem valami krónikus betegség okozza a fájdalmat ): intenzív erőkifejtés, a túlzott és hosszan tartó munka, a mozgás hiánya, a rossz testhelyzet, túlzott stressz..stb.

Most mutatunk egy receptet, amely természetes gyulladáscsökkentő, véd a különböző fájdalmaktól, megvédi a szabad gyököktől, és növeli a szervezet védekező képességét, ezáltal jó eséllyel el fog múlni a reggeli izomfájdalom a felkelés után!

Ennek elkészítéséhez szüksége lesz:

1 szelet gyömbér
1 evőkanál méz
1 teáskanál fahéj
1 csésze víz

gwwegewegweg

Elkészítése és a fogyasztása

Forraljunk fel vizet, vegyük le a tűzről és tegyük bele a gyömbért, fahéjat.  Hagyjuk állni ezt egy lefedett edényben, 10 percig, majd ezután adjuk hozzá a mézet. Keverjük össze, és máris kész!

Ezután már lehet inni a gyömbér tea-t,  amely egyaránt szolgál gyulladáscsökkentő gyógyszerként, és gyógyítja a fájó izmokat. Igyon ebből az italból naponta kétszer, és így jelentősen megszüntetheti a fájdalmakat.

Fahéj szintén gyulladáscsökkentő és antibakteriális, segíti csökkenteni  a vércukorszintet és javítja az agyműködést. Tartalmaz kalciumot, mangánt, rost és vas.

A gingerol pedig, ami megtalálható a gyömbérben enyhíti az ízületi fájdalmakat, és javítja az immunrendszert.

Szerző: diabetika.hu

 

Hirdetés


Hirdetés betöltése...