Így tudjuk megtisztítani tüdőnket 3 nap alatt!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Sokan vannak úgy, hogy életükben egy szál cigarettát sem szívtak el, mégis légzőszervi bajokkal küzdenek, mások meg 45 éve láncdohányosok és nem produkálnak egy olyan tünetet sem, ami tüdőgondokra utalna. Ez pedig azért van, mert mindenkinél másképp jelentkeznek a tüdőbetegségek. Most eláruljuk, hogy miként kell megtisztítani a tüdőt 3 nap alatt, amely mindenkinek a javát szolgálja majd.

Első lépésként két nappal a tüdő méregtelenítésének megkezdése előtt,nem szabad semmiféle tejterméket fogyasztani. A szervezetnek szüksége van, hogy megszabaduljon a tejtermékekben található méreganyagoktól.

Egy nappal a tisztítókúra előtt igyunk meg egy csésze gyógyteát lefekvés előtt. Ez felszabadítja a méreganyagokat a bélrendszerben. Fel kell hagyni a megterhelő fizikai munkával, hiszen ha ezt nem tesszük meg, akkor a tüdőnket nem tudjuk megfelelően kitisztítani.

A méregtelenítés első napján facsarjunk ki két citromot, adjuk hozzá a levet 300 ml vízhez, és igyuk meg reggeli előtt. Szintén az első napon délelőtt 10 órakor igyunk meg 300 ml grapefruit levet. Ha nem tetszik a gyümölcs íze, ananászlét is fogyaszthatunk. Ezek a gyümölcslevek természetes antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek javítják a légutak működését. Ebéd előtt igyunk 300 ml sárgarépalevet, amely megfelelően lúgosítja a vért. Este meg kell inni 400 ml káliumban gazdag gyümölcslét, a kálium segít a szervezet tisztításában.

Lefekvés előtt fogyasszunk el 400 ml áfonyalevet, ez azért fontos, mert így elpusztulnak a tüdőkben megtelepedő káros baktériumok. Ezeket a gyümölcsleveket kell 3 napig a megadott időben elfogyasztani.

Az utolsó napon, este lefekvés előtt még egy inhalációt kell elkészíteni: ehhez szükség van 10 csepp eukaliptusz olajra, ehhez öntsünk 1 liter forralt vizet. Ezután hajoljunk az edény fölé, a gőzhöz, majd a belégzést és kilégzést mélyen 15-20-szor ismételjük meg.

Megjegyzés: egy napi 20 perces meleg fürdő is lehetővé teszi, hogy a test izzadással sok méreganyagtól szabaduljon meg, amellyel ugyancsak hozzájárulhatunk tüdőnk egészségének megőrzéséért.

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...