Így szívja magába a rizs a méreganyagokat a szervezetből! Mutatjuk a receptet!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Gyakran tudomást sem veszünk arról, hogy bizonyos élelmiszerekkel és táplálkozási szokásokkal mennyi méreganyag felhalmozódását tesszük lehetővé a szervezetben. Ezek megsemmisíthetik az anyagcserét, amelyek lehetővé teszik a betegségek kialakulását.

A rizs képes magába szívni a szervezetben lévő méreganyagokat mindössze 7 nap alatt. Meg mutatjuk hogyan!

Hozzávalók:

  • 7 kanál rizs
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 liter forralt víz

 

rizs-meregtelenites

A kép csal illusztráció, nem felel meg a receptben előírt lépésnek!

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat egy üvegben és szorosan zárjuk le, hagyjuk kihűlni, majd tegyük a hűtőszekrénybe másnap reggelig.

Használata:

Fogmosást követően együnk egy evőkanállal a keverékből, amit 7 napon keresztül minden reggel ismételjünk meg. Nagyon fontos, hogy a reggeli egy kanál adag után 2 órán keresztül semmit nem szabad enni! Kéthavonta kell megismételni a 7 napos kúrát.

A méregtelenítő titka a rizsszemekben rejlik, amelyről a forró víz hatására a keményítő leválik, megsemmisül, és a gyomorban, a belekben ezáltal képessé válik elpusztítani a méreganyagokat. Az anyagcsere folyamatok beindulnak, a testsúly beszabályozódik és megelőzhetjük a vírusok elszaporodását a szervezetben. Már az első napokban egészségesebbnek, fittebbnek és fiatalosabbnak fogjuk érezni magunkat.

Szerző: tudasfaja.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...