Így szabaduljunk meg a pattanások vagy egyéb sérülések után maradt hegektől. Egy tuti módszer, ami segít!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Szinte nincs olyan ember, akit ne zavarnának a csúnya bőrfelszíni gyulladások, pattanások, mitesszerek. Ezektől sokan otthon próbálnak megszabadulni, de a helytelen eljárás, nyomkodások miatt sok esetben olyan sebhelyek keletkeznek, amelyek egy életen át megmaradnak. Ráadásul még a legdrágább alapozó krémek sem mindig segítenek.

Mit lehet ilyen esetben tenni? Ilyenkor is érdemes a természetes módszereket kipróbálni, és egy olyan arckrémet készíteni, ami ezen hegeket csökkenti, vagy akár teljesen eltünteti.

hegek-kezelese

Két, különböző típusú sebhelyet szoktak számon tartani: az egyik a pattanás eltűnése után keletkező barnás bőr, a másik már egy mélyebb heg, aminek világosabb árnyalata van.

Megoldás a barna foltok ellen

Szükségünk lesz reszelt uborkára, paradicsomlére és friss fokhagymára. Ezeket össze kell keverni, majd fel kell vinni a foltra, és rajta hagynif él órát. Ezután öblítsük le az arcunkat langyos vízzel.

Megoldás a mélyebb sebhelyek ellen

Keverjünk össze 4 evőkanál citromlevet 3 evőkanál joghurttal, 4 evőkanál mézzel, egy tojásfehérjével, amíg egy homogén krémet nem kapunk. Egy ecsettel vigyük fel a hegre, hagyjuk rajta 15 percig.

forrás: filantropikum.com

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...