Így lehet szép lábad ezzel a természetes szódabikarbónás kezeléssel!


Hirdetés


Minden nő ápolt, puha és csodaszép lábakról álmodik. Ennek érdekében érdemes néha ellátogatni egy szakemberhez, de otthon is könnyedén újjávarázsolhatjuk lábainkat.

letöltés

A szódabikarbóna segítségével nem csak szépek lesznek, hanem ezzel egy időben a szervezet teljes méregtelenítéséről is gondoskodhatunk. Nézzük, mennyire egyszerű a szódabikarbónás kezelés.

A repedezett, töredezett sarkak sok kellemetlenséget okoznak, és esztétikailag sem szépek. Tegyünk érte, hogy szép lábaink legyenek. A szódabikarbóna antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, és képes csökkenteni a víz keménységét. Könnyen kedvenc lábápolószerünkké válhat, hiszen nagyon olcsó és hatékony.

Hogyan alkalmazzuk a szódabikarbónás lábápolást?

1. Szükségünk lesz legalább 3-4 evőkanál szódabikarbónára és 4-5 liter vízre.

2. Egy mosdótálban a forró vízhez adjuk hozzá a szódabikarbónát, és oldjuk fel jól, majd áztassuk benne a lábakat 15-20 percig.

3. Közben dörzsöljük le a lábakat egy erős szivaccsal, majd hidratáljuk jó vastagon vazelinnel, és húzzunk fel egy pamut zoknit. A zokni helyett használhatunk nejlonos takarást is. Két óra elteltével már látnunk kell az eredményt.

4. A kezelést kétszer megismételhetjük egy héten, majd tartsunk 7 nap szünetet. Legalább 3 kezelés szükséges az optimális eredmény elérése érdekében.

5. A szódabikarbónás kezelés után tökéletesen sima és egészséges lábaink lesznek.

6. Érdemes idejében elkezdeni a kezelést, hogy tavaszra, nyárra szép lábaink legyenek.

Forrás: twice.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...