Így előzzük meg a hajhullást a hagyma levével. Erről neked is tudnod kell!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Időszakosan persze a legtöbb embernél előfordul az ősz és tavasz természetes tartozéka, a hajhullás. Azonban vannak olyan kirívó esetek, amikor a jelenség már problémává növi ki magát, és ilyenkor tenni kell ellene valamit. Sokan panaszkodnak arra, hogy a bolti szerek semmi sem érnek, ráadásul egészségtelenek. Próbáljuk ki az alábbi, nagyon természetes és hatékony keveréket.

Szakemberek szerint, ha valakinek huzamosabb ideig több, mint napi száz hajszála hullik ki, akkor mindenképpen tenni kell ellene valamit. Okozhatja táplálkozási rendellenesség, nagyobb stresszhelyzet, vagy akár hormonális változás is.

A hagymának magas a kéntartalma, ezért fokozza a kollagéntermelődést, erősíti a hajhagymákat, és serkenti a fejbőr vérellátottságát. Mivel erős antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, segít megszabadulni a fejbőrt ért fertőzésektől, és serkenti az új, egészséges hajszálak növekedését. Akik hajhullással küzdenek, készítsék el az alábbi két gyógymódot.

1. Hagyma lé: turmixoljunk szét mérettől függően egy vagy két hagymát, majd tegyük egy tiszta gézbe, és préseljük ki belőle a levet. Ezzel dörzsöljük át a fejbőrt, hagyjuk rajta állni 15 percig, majd mossuk meg a hajunk a hagyományos módon.

2. Hagyma krém: a fent leírt módon pépesítsük a megpucolt hagymát, majd keverjük el a negyed csészényi vöröshagyma levét egy teáskanál mézzel. A krémes keveréket kenjük a fejbőrre, hagyjuk rajta tíz percig, majd mossuk le.

forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...