IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS, JÖVŐHÉT ( JANUÁR 13. -JANUÁR 19. )


Hirdetés

Hétfőn délelőtt erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak néhol süthet ki a nap. Az alacsonyszintű rétegfelhőzetből szitálás és ónos szitálás kialakulhat.  Délután folytatódik a borult, párás idő. Jelentős mennyiségű csapadék nem várható, de szitálás, ónos szitálás kialakulhat. A déli szél mérsékelt lesz. Kora délután 0, 5 fok várható.

Kedden borult, ködös idő várható, helyenként szitálással. Mérsékelt lesz a déli szél. -1, 4 fokra számíthatunk.

Szerdán folytatódik a nyirkos, párás és felhős idő. Szitálás helyenként előfordulhat. A délkeleti szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0, 5 fok között alakul.

Csütörtökön erősen felhős lesz az ég, csak helyenként lehet szakadozottabb a felhőzet. Mérsékelt lesz az északi szél. Kora délután 1, 6 fok várható.

Pénteken közepesen felhős lesz az ég, egyre több helyen előbújik a nap. A déli szél mérsékelt lesz. 2, 7 fokra számíthatunk.

Szombaton gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, több-kevesebb időre mindenhol kisüt a nap. A délkeleti szél időnként megélénkül, a délutáni csúcsértékek 4, 8 fok között alakulnak.

Vasárnap nyugat felől megnövekszik a felhőzet, a Dunántúlon eső, havas eső, ónos eső egyaránt előfordulhat. Az északnyugati irányú szél mérséklet marad, kora délután 1, 6 fokot mérhetünk.

Hirdetés
Hirdetés betöltése...