IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS! JÖVŐ HÉT CSÜTÖRTÖKTŐL ÖRÜLT IDŐ KEZDŐDIK!!!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Időjárás előrejelzés, ( 2020 június 29. – július 5. )

 

Hétfőn délelőtt megnövekszik a felhőzet, helyi záporok alakulnak ki.  Délután sok lesz felettünk a felhő, többfelé kell esőre, záporra számítani. Megerősödik az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 24, 29 fok között alakul.

Kedden alig lesz felhő az égen, nagyon kellemes időre van kilátás. Csapadék nem lesz. Élénk lesz az északnyugati szél. Kora délután 22, 27 fok várható.

Szerdán legfeljebb fátyolfelhők leszenek az ége, hamisítatlan nyári időre van kilátás. Csapadék nem lesz. A nyugati szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között alakul.

Csütörtökön fokozódik a kánikula, délután északon zivatarok alakulhatnak ki. Megélénkül a keleti szél. 27, 32 fokra melegszik a levegő.

Pénteken eleinte sok lesz a felhő, majd kisüt a nap. A záporok, zivatarok fokozatosan megszűnnek. Az északnyugati szél élénk lesz. 24, 29 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton ismét megnövekszik a felhőzet, szórványos záporokra kell készülni. Mérsékelt északnyugati szél mellett 23, 28 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Vasárnap erősen felhős lesz az ég, és akár több alkalommal is várható eső, zápor. Élénk lesz az északi szél, 19, 25 fok között várható a legmagasabb hőmérséklet.

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...