IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS ( 2020. MÁRCIUS 30.- ÁPRILIS 5. )


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A következő napokban hirtelen és erőteljes melegedésre kell készülni, a jóidő azonban nem tart sokáig: hétfőn újabb hidegfront miatt fog zuhanni a hőmérséklet! 

Hétfőn délelőtt erősen felhős vagy borult lesz az ég, számottevő mennyiségű csapadék nem valószínű.  Délután folytatódik a felhős idő, helyenként gyenge csapadékkal. Erős lesz az északi szél. 4, 9 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Kedden észak felől fokozatosan csökken a felhőzet, csapadék nem lesz. Az északkeleti szél erős lesz. 3, 8 fokra melegszik a levegő.

Szerdán közepesen felhős lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Élénk lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4, 9 fok között alakul.

Csütörtökön erősen megnövekszik a felhőzet, sokfelé várható eső, záporeső. Az északkeleti szél élénk lesz. Kora délután 2, 7 fok várható.

HirdetésPénteken a gyengén felhős és erősen felhős időszakok egyaránt jelen lesznek, a déli tájakon várható csapadék. Megerősödik az északi szél. 11, 16 fokra számíthatunk.

Szombaton közepesen felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap. Élénk lesz az északkeleti irányú szél, a délutáni csúcsértékek 16, 21 fok között alakulnak.

Vasárnap erősen melegszik a levegő, napos és felhős időszakok egyaránt jelen lesznek. Élénk marad a légmozgás, a legmelegebb órákban 17, 23 fokot mérhetünk.

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...