Időjárás előrejelzés! Jövő hét végén hózápórokkal érkeznek a minuszok!!


Hirdetés


Időjárá előrejelzés ( november 25. – december 1. )

Hétfőn délelőtt a Dunántúlon erősen felhős, másutt közepesen vagy gyengén felhős lesz az ég. Délután a rétegfelhőzet a Dunántúlon tartósan megmarad, és a középső tájakon is megnövekszik a felhőzet, a Tiszántúlon lehet számítani a legtöbb napsütésre. Jelentős mennyiségű csapadék nem várható, de a ködös tájakon szitálás előfordulhat. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 7, 12 fokra számíthatunk.

Kedden reggel pára és köd képződhet, napközben többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Számottevő csapadék nem lesz, de szórványosan kialakulhat gyenge eső. Változó irányú szél lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 5, 10 fok között alakul.

Szerdán többfelé nyirkos, párás marad a levegő. A borult vagy erősen felhős időben gyenge eső kialakulhat. A déli szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 11 fok között alakul.

Csütörtökön országszerte beborul az ég, az esti órákig tartós eső várható. Viharossá fokozódik a délnyugati szél. 7, 12 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős idő várható helyenként gyenge csapadékkal. Az északnyugati szél élénk lesz. Kora délután 5, 10 fok várható.

Szombaton változóan felhős lesz az ég, elvétve kialakulhat futó zápor, a magasabban fekvő tájakon futó hózápor. Az északnyugati szél megerősödik, amellyel hideg levegő szállítódik fölénk. A hideg érkezésének köszönhetően délután mindössze -2, +5 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap északnyugat felől csapadék érkezik, szórványosan várható zápor, havas eső zápor, északkeleten és a magasabban fekvő területeken hózápor és gyenge havazás. Délkeletire fordul és erős marad a szél. Továbbra is hideg levegő áramlik fölénk, a délutáni csúcsértékek -3, +4 fok között alakulnak.

Hirdetés


Hirdetés betöltése...