Holnap 100 szoros teremtő nap lesz! Így bánj a gondolataiddal szombaton, mert minden gondolatod…


Hirdetés


2015 Augusztus 29 – Minden telihold és újhold napja 100 szoros erővel hat. A tibetiek szerint ezen a napon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az százszorosan száll vissza rád. A telihold mindig az elengedés ideje. Ezen a napon lehetőséget kapsz, hogy elengedd azokat a régi mintákat, amik nem segítik fejlődésedet, és akadályát képezik annak, hogy új energiákat fogadj be életedbe, amik elindítanak a változás útján. Valószínűleg már túl vagy számtalan elengedésen, tisztításon, teremtésen. Ennek köszönhetően most fognak beteljesedni és kézzelfoghatóvá válni az álmaid.

Ami eddig csak a képzeletedben létezett, talán ezzel az energialökettel most manifesztálódhat a világodban. Így learathatod kitartó munkád, hited, és pozitív érzelmeid, gondolataid gyümölcsét.

Miért hat ránk ilyen erővel a Hold? Azért mert a Földön lévő vizeket uralja, megteremti az ár-apályt. Ne felejtsük el: az emberi test több mint 70%-a víz, igy a Hold az emberi szervezetre is hatással van. Telihold és újhold napján a 100 szoros erővel hatnak, segítve teremtő képességünket pozitív és negatív irányba egyaránt. Amit ezeken a napokon kiadunk magunkból azt 100 szorosan kapjuk vissza. Figyeljünk ezekre a napokra is és csak olyat adjunk ki magunkból amit szívesen el is fogadnánk. A telihold rezgése segít felhozni a tudatalattiban rejtőző blokkokat és az elfojtott érzelmeket, így ezek kitisztításával megélheted a belső nyugalmat és rátalálhatsz igazi önmagadra.


Telihold és újhold napok 2015-ban:

Telihold:

Április 4 szombat
Május 4 hétfő
Június 2 kedd
Július 2 csütörtök, 31 péntek
Augusztus 29 szombat
Szeptember 28 hétfő
Október 27 kedd
November 25 szerda
December 25 péntek

Újhold:
Április 18 szombat
Május 18 hétfő
Június 16 kedd
Július 16 csütörtök
Augusztus 14 péntek
Szeptember 13 vasárnap
Október 13 kedd
November 11 szerda
December 11 péntek

Forrás: csikung.weebly.com

Hirdetés


Hirdetés betöltése...