Hogyan készítsünk egy varázslatos, 3 rétegű tortát, amit bárki képes elkészíteni!











Hirdetés betöltése…

Egy tál. Egy tészta. Egy torta. Három réteg. Igen, semmi komoly tudás nem kell az elkészítéshez, mégis a végeredmény varázslatos: Minden ami kell ott van a konyhádban, amit általában egy torta készítésnél használnak – tojás, liszt, cukor, vaj.

ÖSSZETEVŐK
3 tojás, a sárgáját és a fehéreket ( white egg ) elválasztva
1 evőkanál viz
⅓ csésze + 2 evőkanál (90 gramm) cukor
6 evőkanál (90 gramm) olvasztott vaj ( melted butter )
¾ csésze (90 gramm) liszt ( flour)
1 teáskanál vanília kivonat ( vanilla extract )
Csipet só ( Pinch of salt )
1½ csésze (375 ml) tej

 

Íme a videó ahol lépésről-lépésre mutatják be a készítés folyamatát. Az összetevők angol megfelelőjét, fentebb zárójelben odaírtuk, segítségképpen!

 

Burgonya carbonara, ha egyszer megkóstolod, többé nem is készítesz rakott burgonyát!
Lusta lángos recept •Tökéletes ropogós, nem zsíros, alig érezni az élesztőt, pillanatok alatt megsül az olajban, szinte hozzá sem ér és már kész is.



Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés