Hétpecsétes titkok: szépüljünk alvás közben!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Gyűrötten, kialvatlanul ébredni, nem egy leányálom. Az ember lánya sokszor rémülten néz a tükörbe, és csodálkozik, hogy mi történt vele az éjszaka, és ki ez a fura arc, aki vele szembenéz.

Lássunk egy pár tippet arra, hogyan ébredjünk reggel a legjobb arcunkkal, hogyan szépüljünk alvás közben.

  • Ahhoz, hogy ne legyen a párna mintája reggel az arcunkon, cseréljük le a huzatot szaténra vagy selyemre. Így a gyűrődések egészen biztosan nem lesznek ott az arcunkon, a szarkalábak kialakulásának esélye is csökken.
  • Inkább válasszuk a háton fekvő alvás pozíciót, így elkerülhetjük, hogy a nyomás, gyűrődés következtében állandósuljanak a rácok az arcunkon. Ha valakinek reggel karikás a szeme az a pangó folyadék következtében is lehet: ezt is megakadályozhatjuk a háton fekvéssel, főleg, ha egy magasabb párnát rakunk a fejünk alá.
  • Lefekvés előtt tisztítsuk meg alaposan az arcukat, majd kenjük be éjszakai krémmel, ne maradjon rajta a smink, hiszen éjszak újul meg a bőrünk.
  • Cseréjünk gyakran párnahuzatot! Amikor megújul éjszaka az arcbőrünk, akkor az elhalt hámrétegünk minden valószínűséggel a párnánkon köt ki. Ahhoz, hogy egészséges legyen az arcbőrünk, és ne a baktériumok között aludjunk, cseréljünk minél gyakrabban párnahuzatot.
  • Jó, hogyha a hosszú hajat laza kontyba kötjük néha, mivel így nem kerül az arcunkra a hajszálakról a por, és a hajunk sem szívja fel a ránctalanító krémet.
  • Lefekvés előtt mindig igyunk meg egy pohár vizet, hogy éjszaka legyen amit felhasználjon a test, így valószínűleg reggel nem fogsz sötét karikákkal ébredni az szemed alatt. A karikák, szem alatti táskák akkor következnek, amikor a test nem jut elég folyadékhoz, így visszatartja azt.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/hetpecsetes-titkok-szepuljunk-alvas-kozben

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...