HETI IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS


Hirdetés

Hétfőn délelőtt gyengén vagy közepesen felhős lesz az ég, elvétve lehet csapadék. Délután hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, a felhős tájakon zápor, zivatar valószínű. Megélénkül az északnyugati szél. 27, 32 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Kedden gyengén felhős, derült lesz az ég, a napközben megnövekvő gomolyfelhőzetből a Duna vonalában és attól keletre fordulhat elő lokális csapadék. Élénk lesz az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 26, 31 fok között alakul.

Szerdán a sok napsütést csak kevés felhő zavarja, csapadék nem lesz. Az északkeleti szél élénk lesz. 26, 31 fokra melegszik a levegő.

Csütörtökön többnyire napos lesz az idő, legfeljebb egy-egy zápor fordulhat elő. Mérsékelt lesz az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 32 fok között alakul.

Pénteken napsütéses időben bízhatunk kevés felhővel. A déli szél mérsékelt lesz. 28, 33 fokra számíthatunk.

Szombaton folytatódik a napos, száraz idő. Megerősödik és északira fordul a szél. Kora délután 28, 33 fokot mérhetünk.

Vasárnap a napos időszakok mellett megnövekvő gomolyfelhőzetre számíthatunk, amelyből záporok, zivatarok elvétve kialakulhatnak. Élénk, időnként erős lesz az északkeleti irányú szél, a maximum-hőmérséklet értékei 25, 29 fok között alakulnak.

Hirdetés
Hirdetés betöltése...