HETI HOROSZKÓP ( 2019 május 1. – 2019 május 19.


Hirdetés

KOS

A következő napokban bizony a toppon kell lennie, mert olyan helyzetek adódhatnak, amelyek egész ember kívánnak meg. Váratlan, nem várt kellemetlenségek merülhetnek fel, és bonyodalmak, De szerencsére nemcsak a negatív események miatt kell észnél lennie, hanem kellemes fordulatok is érhetik, de azok bizony döntésekkel is járnak.

Szerelem

A megoldás, amivel átvészelheti a hetet, nem más, mint a türelem. Akármilyen nehéz is legyen néha, legyen türelemmel a kedvese iránt, aki szintén tolerálja az Ön szokásait. De ugyanúgy türelemre van szüksége akkor is, ha éppen ismerkedik valakivel és azt szeretné tudni, hogy hányadán állnak. Ne siettesse az illetőt, hanem adjon neki időt!

Karrier

Valami nem jön össze, amiben nagyon reménykedett. Ám ez nem jelenti azt, hogy az első kudarcnál fel kellene adnia. Sőt! Érdemes neki futnia még egyszer. Nem fogja megbánni, ha nem adja fel! Csak tanuljon a hibáiból és bízzon a képességeiben. Emellett járjon nyitott fülekkel, mert kollégái illetlen pletykát terjeszthetnek magáról, amit nem kellene szó nélkül hagynia.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BIKA

A héten meglehetősen változékony lesz a hangulata. Egyik pillanatban azt érezheti, hogy bármire képes, semmi sem lehetetlen a maga számára. Máskor viszont megzuhan, rosszkedvű és élni is alig van kedve. Igaz, hogy valóban érhetik nehézségek, de ez nem ok arra, hogy elhagyja magát. Ne feledje, hogy tud Ön hihetetlenül erős is lenni!

Szerelem
Lenne miről beszélgetniük a kedvesével, de ahhoz megfelelő helyre és időre is szükségük lenne. Éppen ezért tegyenek arról, hogy megteremtsék a szükséges feltételeket és több időt szánhassanak egymásra. Ugyanez igaz azokra, akik ismerkednek, ne kapkodják el a dolgokat, hanem szánjanak időt egymás megismerésére.

Karrier

Egy kicsit úgy érzi, le van maradva másokhoz képest. Mások sikeresebbnek, szerencsésebbnek tűnnek. Több mindent elértek Önhöz képest és ez valahol bántja. Okosan tenné, ha nem hasonlítgatná magát másokhoz, hiszen mindenki más tempóban halad és nem tudhatja kinek, mennyit és mit kell kellett tennie azért, hogy most ott tartson, ahol. Ne aggódjon, be fogja hozni a lemaradást!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

IKREK

Időszerű lenne meghoznia egy döntést, bármennyire is nem szeretné. Minél inkább halogatja, annál rosszabb lesz megtennie és akár időközben súlyosbodhat is a helyzet. A napokban okosan teszi, ha kiáll a véleménye miatt. Legyen határozott, így elkerülheti, hogy környezete átgázoljon magán. Viszont arra véletlenül se vetemedjen, hogy maga lépjen át mások felett.

Szerelem

Egy régi szerelme, talán az exe üti fel a fejét és ez persze igencsak nagy kísértést jelent Önre, főleg akkor, ha párban élő. De még az egyedülállóknak is okosabb lenne mérlegelniük, semmint azonnal visszarohanni az illetőhöz. Mindenképpen gondolja át a kapcsolat várható következményeit és semmit se siessen. Tudja meg, hogy valóban megváltozott-e az illető!

Karrier

Úgy érzi, óriási a nyomás magán. Egyre több dolgot várnak el Öntől és a feladatainak száma sem csökken. Kezd egy kicsit besokallni, ezért arra kellene törekednie, hogy ne vigye haza a munkát és munkaidő után igazán kikapcsolódon. De talán már Ön is látja az alagút végét és nemsokára sikere lesz a szakmájában, ami igencsak motiválná Önt utána a mindennapokban.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

RÁK

Legyen kicsit elővigyázatosabb, mert a napokban többször is megpróbálhatják magát befolyásolni. Nem lenne szerencsés, ha hallgatna másokra, mert különböző okokból, de azt szeretnék elérni, hogy ne érjen célba. Kövesse bátran a megérzéseit és bízzon a képességeiben. Saját magát is meglepheti, mi mindenre képes egyedül, akár támogatás nélkül!

Szerelem
Ne feledje, hogy egy kapcsolat kétemberes munka. Hiába tesz meg Ön mindent egyedül, ha a párja nem dolgozik a kapcsolaton. Ahelyett, hogy egyedül evezne a csónakban, hívja fel erre a figyelmét, hogy úgy érzi, egymaga dolgozik a kapcsolatukon. Ebből ki fog derülni, hogy párja mennyire hajlandó részt venni benne és mennyire fontos neki.

Karrier
Túlságosan megbénítják a korábbi kudarcainak emlékei és ezért nem mer lépni, illetve dolgozni azon, hogy elérje célját. Még egy jobb lehetőséget sem mer megpályázni vagy elfogadni és ezt rosszul teszi. Akármennyire is nehéz legyen, ki kellene törnie ebből az állapotból, másképp nem fog előrelépni. Higgyen jobban magában!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

OROSZLÁN

Túl sok mindent halogatott egészen eddig és most már eljutott arra a pontra, mikor nincs tovább, ideje szembenéznie a feladataival. Nem érdemes tovább halasztania őket, mert annál nagyobb kellemetlenség származhat belőle. Meglehetősen kimerítő hete lesz. Okosan tenné, ha tudatosan törekedne arra, hogy megszabaduljon a lelki terheitől.

Szerelem

Nehéz napokat él át, de valahol az nyugtatja, hogy minden körülmény között számíthat a kedvesére, aki támogatja magát és többször is leveszi a terheket a válláról. Rettentően hálás lehet neki a héten. Az egyedülállók lelkesen vetik bele magukat a párkeresésbe, csak arra nem ártana ügyelniük, hogy ne várjanak el irreális dolgokat a leendő kedvesüktől.

Karrier

Figyeljen oda, mert valaki úgy ügyeskedhet, hogy lepasszolhatja magának a feladatait. Az illető látszólag tanácsot vagy segítséget kér, de valójában Önnel szeretné elvégeztetni a munkáját. De talán ez kell ahhoz, hogy észrevegye, mások gyakran kihasználják és visszaélnek a bizalmával. Ez nem azt jelenti, hogy akkor legyen mindenkivel bizalmatlan, de nem árt, ha legalább résen van.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SZŰZ

Érdemes lenne a következő napokban előre dolgoznia, illetve gondolkodnia, ugyanis olyan váratlan helyzetek alakulhatnak ki, amikor is hálás lehet azért, hogy van egy kis plusz ideje vagy kényelmesen tudja variálni a programokat. Lesz közöttük kimondottan pozitív fejlemény is. Alapból nem ártana kicsivel leegyszerűsíteni az életét, mert túl sokat vállal és hajlamos bonyolítani a dolgokat.

Szerelem

Itt lenne az ideje, hogy végre beszéljenek a gondjaikról a partnerével, mert bármennyire is igyekszik a szőnyeg alá söpörni őket, attól még nem tűnnek el. Az egyedülállók meg természetesen megtehetik, hogy kényelmesen válogatnak, de igyekezzenek ezt úgy tenni, hogy közben nem játszanak senki érzéseivel és senkit sem bántanak meg.

Karrier

Jól tudja, hogy sokszor a munkájának megtartása vagy az előléptetés érdekében kénytelen olyan dolgokat is megtenni, amikre a legkevésbé vágyik. Legyen erős, nyelje le a békát és tegye meg, amit kell tennie. Ám ha már úgy érzi, egyre inkább nehezére esik, akkor ne erőszakolja magát tovább, hanem keressen egy olyan munkát, ami boldogabbá tenné.

Ugrás a napi horoszkópra! >>

MÉRLEG

Azt hinné, túl van egy nehéz időszakon vagy problémán, de sajnos ez megcáfolásra kerül a következő napokban és szembetalálhatja magát ugyanazzal a problémával. Talán eddig rossz módszerekkel próbálta megoldani. Érthető, hogy unja és elege van belőle, de még ne adja fel! Szerencsére kapni fog egy kis segítséget, vagy legalább lelki támogatást is.

Szerelem

Partnere többször is bizonyítani fogja a napokban, hogy lehet rá számítani és egy hogy egy igazán hűséges, jóravaló ember. Érdemes lenne elgondolkodnia, miként hálálhatná meg a tőle kapott feltétlen szeretetet, csakhogy ő is lássa, hogy mennyire értékeli őt. Az egyedülállók ma megismerkedhetnek valakivel a társkeresőn, akivel elképesztően sok közös pontot találnak majd.

Karrier

Meglehetősen elégedetlen a jelenlegi munkájával. Talán azért, mert túl nagy, esetleg irreális elvárásokat támasztanak Önnel szemben, de lehet, hogy csak azért, mert már új területen szeretné kipróbálni magát vagy előrelépne. Érdemes megosztani az ilyen jellegű vágyait ismerőseivel, mert akadhat valaki közöttük, aki tudna Önnek segíteni. Emellett járjon nyitott fülekkel!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

SKORPIÓ

Úgy érzi, bármennyire is küzd valamiért, a dolog sehogy sem akar összejönni. Érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy mit csinálhat rosszul. Lehet, már egy apró kis változtatás is elég lenne a sikerhez. Emellett érdemes lenne meghallgatnia szerettei véleményét, mert értékes meglátásuk lehet ezzel vagy akár más dologgal kapcsolatban.

Szerelem
Ne titkolja tovább gondolatait, érzéseit a kedvese elől, hanem legyen vele őszinte. Másképp ne várja, hogy pozitív irányba fog változni a kapcsolatuk. Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert valaki megpróbálhatja félrevezetni, esetleg kihasználni. Ez nem jelenti azt, hogy akkor ne randizzanak, csak járjanak nyitott szemmel!

Karrier
Hibázhat a munkahelyén, és megrovást kaphat miatta, ami kedvét szegi, ami által még nehezebben tud majd koncentrálni. Békéljen meg a történtekkel, elvégre mindenki hibázhat. Tanuljon belőle és akkor máskor nem fordul elő, nem érdemes emiatt depresszióznia. Lehet, hogy nem ez lesz élete legjobb hete, de nem is kell, hogy legrosszabb legyen!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

NYILAS

Meghozott egy döntést, vagy legalábbis hamarosan meg fog. Akkor tartson is ki mellette! Hosszú távon bánni fogja, ha nem így tesz és még kellemetlensége is származhat belőle. Bízzon jobban a döntésében! Jobban teszi, ha nem hagyatkozik most másokra, mert akarva-akaratlanul is félrevezethetik. Ellenben a saját megérzései kiválóak lesznek.

Szerelem
Mostanában meglehetősen feszültek a kedvesével és sokszor egymáson vezetik le a mérgüket. Ez kimondottan árthat a kapcsolatuknak, ezért jobban tenné, ha inkább más módszereket keresne a stresszlevezetésre és erre érdemes párja figyelmét is felhívnia. A szinglik legyenek türelmesek, nem érdemes beleugraniuk valakinek a karjába csak azért, hogy ne legyenek egyedül.

Karrier
Könnyedén meggyőzhet arról másokat, hogy érdemes Önt előléptetni, illetve alkalmazni. Viszont csak olyat állítson magáról, ami igaz, és amit tényleg képes lesz nyújtani, mert utána teljesítenie is kell majd. Elvégre munkaadói kíváncsiak lesznek arra, hogy valóban azt nyújtja-e, amit ígért! Jó, hogy van önbizalma, csak ne essen túlzásokba!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

BAK

Hiába szeretne villámgyorsan elintézni egy bizonyos ügyet, problémát, minél jobban erőlködik rajta, annál kevésbé fog sikerülni. Jobban jár, ha alapos munkát végez, így elkerülheti, hogy később visszatérjen a probléma! Ám ha eljut arra a pontra, mikor úgy érzi, nem fog menni egyedül, ne féljen segítséget kérni, mert egyáltalán nem szégyen!

Szerelem

Azt tapasztalja, hogy mostanában elmennek egymás mellett a kedvesével. Alig találkoznak vagy keveset beszélgetnek és emiatt kezd rossz érzése lenni. A legjobb, amit tehet, ha ezt finoman a tudtára adja és megpróbálnak tudatosan tenni arról, hogy több időt szánjanak egymásra. A szinglik igyekezzenek kicsit nyitottabbak lenni, amikor randevújuk van.

Karrier

Új területekre vagy legalábbis új kihívásokra vágyik. Egyesek még a külföldi munkalehetőséggel is kacérkodnak. Ha úgy érzi, külföldre vezeti az útja, akkor járjon utána milyen úton-módon valósíthatná meg vágyait. Most bármi lehetséges Önnek, ha hajlandó tenni is érte. Ám addig semmit se áruljon el felettesének, kollégáinak, míg nem biztos valamiben!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

VÍZÖNTŐ

Új dolgokba vág bele a héten és némi akadályba ütközhet. Ez semmitől se vegye el a kedvét, hiszen ezek csak kezdeti nehézségek, amiket le kell győzni. Nincs miért aggódnia, jó úton halad és a csillagok támogatják tervei megvalósításában. Viszont nem ártana az egészségére jobban odafigyelnie, mostanában kissé felelőtlen lehet az evés-ivás és nem megfelelő pihenés terén!

Szerelem

Ha van egy kiszemeltje, akkor érdemes lehet tudtára adnia az érzéseit, mert jó esély van arra, hogy viszonzásra lelnek az érzései. A párban élőknek sem ártana jobban kimutatniuk az érzéseiket, már csak azért is, mert partnerük bizonytalannak érezheti magát, még akkor is, ha igyekszik jól leplezni. Az viszont jelértékű lehet, ha valamiért azt érzi, nem képes kimutatni.

Karrier
A napokban nem sok segítsége lesz, egyedül kell megküzdenie a nehézségekkel. Bőven akadnak majd megoldásra váró feladatok. Szinte minden az Ön nyakába hárul, és nehezére esik, nem végig stresszelni a hetet, mikor annyi dolga lesz és nincs segítsége. Mégis próbáljon meg mosolyogni és pozitívan állni a feladatokhoz, mert úgy sokkal könnyebben oldhatja meg őket!

Ugrás a napi horoszkópra! >>

HALAK

Legyen óvatos, mert a napokban egyesek kimondottan megpróbálhatják lelki szinten lehúzni. Egyesek lelki szemetesládának nézhetik és kifejezetten azért kereshetik meg, hogy energiát lopjanak magától. Csak mert sajnálja őket, nem kell engednie nekik! Nyugodtan húzzon határokat! Ideje volna jobban kiállnia magáért más helyzetekben is.

Szerelem
Nem az a megoldás, hogy mindent a párjára hagy, csak azért, hogy elkerülje a konfliktust, mert akkor boldogtalan lesz. Okosabban tenné, ha leülne vele beszélni a gondjairól és kompromisszumokat kötnének. A szinglik nem sem kell beérniük kevesebbel, ne higgyétek azt, hogy nem találhatnak olyan párt, mint akire vágynak. Persze csak ha nem túl álomszerű az illető!

Karrier

A munkahelyén eljuthat arra a szintre, hogy végre nem hagyja annyiban a dolgokat és nem viszi el maga a balhét. Nagyon helyes, merjen csak kiállni az igazáért. Nem is hinné, de bátorsága meghozza gyümölcsét és utána azok is felnézhetnek magára, akik lebecsülték magát. Épp itt az ideje, hogy megmutassa másoknak, hogy magában egy oroszlán is rejlik!

Hirdetés
Hirdetés betöltése...