Heti horoszkóp: 2017. április 3 – 9.Hirdetés betöltése…

ha jól beosztja az idejét és fontossági sorrendbe állítja a teendőit, akkor sikerül utolérnie magát, és lesz ideje önmagával és az egészségével is törődni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Itt a lazítás ideje, mert már látszik a sok munka eredménye. Reumatikus panaszokkal küszködhet, főleg a nyaka és a dereka lehet merev. A napi torna sokat segíthet.

Rák (június 22.- július 22.)

Végre élvezheti a meleg napsütést, mert a lelke már nagyon nehezen viselte a szürke, hideg napokat. Érzékeny a bőre, ezért védje bőrét még a tavaszi napsugaraktól is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ez a hete sajnos nem a nyugalomról és kiegyensúlyozottságról szól. Problémája nem új keletű, és a megoldásához most türelemre és főleg önismeretre van szüksége.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Váratlan meglepetések, és események zavarhatják meg a nyugalmát, amit csak rugalmassággal tud kezelni. A pénztárcájával bánjon kíméletese, most ne költekezzen.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedvező események várhatók ezen a héten, de az önuralomra helyezzen nagy hangsúlyt, nehogy mások belesodorhassák fölösleges vitába vagy komoly veszekedésbe.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Eljött az idő, hogy, merjen változtatni, kockáztatni. A szerelemben, ha most nyitott és merész, akkor biztosan nyer. Kisebb torok vagy mandulagyulladás felléphet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Fogyasszon minél több folyadékot, hogy elkerülje a vese vagy az epekő kialakulását. Szaturnusz bolygó most gátlásossá teheti az érzelmek terén. Volt már jobb hete is.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tavasz a megújulás ideje, ezért először kezdje az otthonában, majd az érzelmi életében. Szabaduljon meg a rossz szokásaitól, elavult nézeteitől, de ne várjon gyors siker.

Bak (december 22. – január 20.)

Legyen határozott, de nem elutasító, máskülönben azt veszi észre, hogy mindenkire lesz ideje, csak önmagára nem. Törődjön többet az egészségével és sokat pihenjen.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kitartásra van szüksége és akkor minden tervét könnyedén meg tudja valósítani. A szerelemben ne kezdeményezzen, mert jobban jár, ha hagyja magát meghódítani.

Halak (február 20. – március 20.)

Szeretné, ha gyorsan megoldódnának a gondjai, de türelmetlenséggel és kapkodással nem képes észrevenni, hogy az ördög a részletekben rejlik. Legyen nagyon résen.

25 elképesztő valós dolog, ami nap mint nap történik veled, de lehet nem tudsz róla! Ezekről neked is tudnod kell!
Különösen szerencsés van, ha van ilyen vonal a tenyereden! Eláruljuk miért!Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés