Heti horoszkóp: 2017. április 10 – 16.Hirdetés betöltése…

A Rák karrierje jól alakul, a Mérleg most bátran letérhet a megszokott útról, a Halak nehéz csatára számíthat.

Kos (március 21.-április 20.)
A nehézségeket már maga mögött tudhatja, ezért itt az idő, hogy kicsit megpihenjen. Igyekezzen lazítani, ami ne jelentsen lazsálást, törje új ötleten a fejét.

Bika (április 21.-május 20.)
Mondanivalóját becsomagolva adja elő, mert ezzel elkerülheti a kellemetlen nézeteltéréseket. Mivel szüksége van az illető segítségére, inkább alkalmazkodjon.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Maximum csak a szívét nyissa ki az ismerősével szemben, a pénztárcáját még ne. Fontos, hogy lépésről lépésre haladjon, különben egész biztos, hogy csalódás éri.

Rák (június 22.-július 22.)
Jól alakul a karrierje, de nem szabad lazítania, sőt most kell csak igazán minden energiáját bevetnie. Csak a munkájára összpontosítson, a szerelem még várhat.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Most nem tudja ellenfelét legyőzni, ezért váltson taktikát és inkább álljon mellé. Hamarosan a saját lábán is képes lesz megállni, de addig nem szabad feladnia.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Tartsa be a jogszabályokat, szerződéskötéskor olvassa el az apró részleteket is, mert nagyon sok múlik ezen. Vetélytársa most csak arra vár, hogy hibát vétsen.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Bátran térjen le a megszokott útról, és hagyja maga mögött az elavult nézeteit. Itt a tavasz nem csak külsőleg újuljon meg, hanem a gondolkodásmódjában is.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Szerelemben bőség zavarában szenved, válogathat a hódolók között. Mégis jó, ha marad a kedvesével, még akkor is, ha időnként mosolyszünetet tartanak.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Már nem érdemes tovább próbálkoznia, nézzen inkább egy új lehetőség után. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni, tartja a mondás. Ez legyen most jelszava.

Bak (december 22.-január 20.)
Most is tökéletes munkát ad ki a keze közül, és örömmel zsebeli be az elismerést. Örömébe azonban üröm is vegyül, mert az irigyei nem nézik jó szemmel.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A kelleténél jóval többet idegeskedik, és ez meglátszik a hangulatán is. Próbáljon meg uralkodni magán, mert a környezete nem tehet semmiről sem.

Halak (február 20.-március 20.)
Nehéz csatája lesz, de ne hátráljon meg. Minden eszközt vessen be, mert csak így tudja az érdekeit hatékonyan képviselni. Azért tartsa be a játékszabályokat.

EZT MONDJA RÓLAD AZ ŐSI KELTA HOROSZKÓP!
25 elképesztő valós dolog, ami nap mint nap történik veled, de lehet nem tudsz róla! Ezekről neked is tudnod kell!Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés