Heti horoszkóp: 2015. november 2 – 8.Hirdetés betöltése…

A Skorpió kapcsolata a vártnál jobban alakul, az Oroszlán terveit könnyedén megvalósítja, a Vízöntőnek sportolnia kellene koplalás helyett.

Kos
Nehezen viseli a munkájával járó stresszt, emiatt gyomorfájással és migrénnel is számolnia kell.  Az otthonában sem talál megnyugvást, emiatt legszívesebben világgá menne.

Bika
A célja elérése érdekében hajlamos a mellébeszélésre, a dolgok ködösítésére, ezért nehezen kiismerhető. Abban bízik, hogy így nagyobb előnyökhöz jut, pedig téved.

Ikrek
Erős vágy hajtja az anyagi siker elérésére, és mindent megtesz, azért hogy elérje a célját. Fáradozása sikerrel jár, végre lubickol az elismerésben és a pénztárcája is megtelik.

Rák
Ne hagyja magát az érzelmei által becsapni, mert minden csoda három napig tart. Amennyiben mindent készpénznek vesz, csalódás érheti. Hallgasson a megérzésére.

Oroszlán
Nagyszerű elképzeléseit könnyedén megvalósítja, egy komoly lehetőség adódik, amelyet érdemes mindenképpen kihasználnia. Kollektív munkával előbbre jut, mint egyedül.

Szűz
Családi gondjai megsokasodnak, emiatt kimerült és levert. Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, de erre most nem sok az esélye. Bőséges erővel rendelkezik, de ne hajtsa túl magát.

Mérleg
Több szabadságra, valami új szerelemre vágyik, de legyen igen óvatos, mert a társa éberen figyeli minden lépését. Gyorsan találjon valami rendszeres elfoglaltságot alibinek.

Skorpió
Új kapcsolata a vártnál jobban alakul, emiatt az irigyei száma rohamosan emelkedik. A kételkedőkkel most ne foglalkozzon, inkább a kedvesére és a szerelmükre koncentráljon.

Nyilas
Makacsul ragaszkodik a tervéhez, anyagiak terén még se fogjon kockázatos befektetésekbe, mert inkább veszt, mint nyer. De, ha van fölösleges kidobnivaló pénze, ám legyen.

Bak
A sikert most sem adják ingyen, emiatt minden idejét leköti az egzisztenciája megteremtése. Használja a józan eszét, és ha látja, hogy végképp nem megy, akkor nem kell erőltetni.

Vízöntő
Súlyfeleslegétől ne önsanyargató diétával akarjon megszabadulni, hanem rendszeres testmozgással. Egy nagy szerelmi csalódás is jó fogyókúra, és sajnos lehet is része benne.

Halak
Fogalmazzon rendkívül óvatosan, ne égessen fel maga körül mindent az éles megjegyzéseivel. A sok apró csípős piszkálódásával, könnyen egyedül maradhat. Ugye nem akarja?

Mi történik, amikor az ember először meditál?
2015.november 3. Az év utolsó tízmilliószoros napja – Hogy a lehetetlen is lehetséges legyenHirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés

Tudd meg mit jósol neked az indián horoszkóp 20... Az indiánoknak nagyon különleges megérzéseik és ösztöneik vannak. Ezen képességeket felhasználva ők is megalkották saját horoszkópjukat. A nyugati horoszkóphoz hasonlóan az indiánoké is 12 jegyből áll. Tudd meg most, hogy melyik állat jegyében jöttél a világra és, hogy mi...
Szerelmi horoszkóp 2015-re – Vajon szeret e... Ha már nagyon várod a szerelmet és kíváncsi vagy, hogy 2015-ben végre rád talál-e az igazi, akkor érdemes elolvasnod a neked készült szerelmi horoszkópunkat, mely mindegyik csillagjegy (Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak) számára...
Mondd meg a csillagjegyed, én elárulom milyen sz... Tudtad, hogy a hangulatodra nagy hatással vannak a színek? És azt is tudtad, hogy minden csillagjegynek legalább két olyan szín felel meg, ami tökéletesen passzol a vérmérsékletéhez? Ha kíváncsivá tettünk, kukkants be a színek világába, és lelj önmagadra közöttük! A színekn...
Mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod? Nekünk... Születési dátum, mellette pedig az egyiptomi jegy: Január 1. - január 7. A Nílus Január 8. - január 21. Amon-Ra Január 22. - január 31. Maat Február 1. - február 11. Amon-Ra Február 12. - február 29. Geb Március 1. - március 10. Ozirisz Március 11. - március 31. Ízisz Á...
Mikor születtél? Megmutatjuk, milyen fa vagy, é... Réges-régen még időszámításunk előtt a kelta papok egy másfajta horoszkóp-rendszert dolgoztak ki. 21 csoportba sorolták az embereket születési dátumuk alapján, mindenik fához bizonyos tulajdonságok és személyiségi jegyek tartoznak. Nézd meg, te hova tartozol, és mi a legjellem...
Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Mit tart az egyik legősibb asztrológia a különböző csillagjegyek szülötteiről? Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait tudhatja magáénak. Ezt időn kívüli napnak tartotta az ősi nép. A maja újévet pedig július 26-tól számították. Denevér (júliu...
Mennyire vagy nőies nő? Horoszkópod megmutatja! Az emberek úgy tartják, hogy a hölgyeknek nőiesnek kell lenniük. De, milyen a nőiesség? Megmutatjuk, milyen sokféle lehet. Megmutatjuk milyen változatosak lehetnek a hölgyek és mindenki másként lehet nőies. A horoszkópban sokan magukra ismernek majd! Kos Valódi amazon vagy, aki s...
Javul az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénz... Az új évtől mindenki valami jobbat remél, legyen szó szerelemről vagy anyagi helyzetről. Sajnos nincs garancia rá, hogy a következő esztendőben minden a terveink szerint alakul, de ha bízunk benne, és odafigyelünk néhány apróságra, akkor valóra válthatjuk régóta dédelgetett á...

Facebook hozzászólás