Heti horoszkóp: 2015. november 2 – 8.Hirdetés betöltése…

A Skorpió kapcsolata a vártnál jobban alakul, az Oroszlán terveit könnyedén megvalósítja, a Vízöntőnek sportolnia kellene koplalás helyett.

Kos
Nehezen viseli a munkájával járó stresszt, emiatt gyomorfájással és migrénnel is számolnia kell.  Az otthonában sem talál megnyugvást, emiatt legszívesebben világgá menne.

Bika
A célja elérése érdekében hajlamos a mellébeszélésre, a dolgok ködösítésére, ezért nehezen kiismerhető. Abban bízik, hogy így nagyobb előnyökhöz jut, pedig téved.

Ikrek
Erős vágy hajtja az anyagi siker elérésére, és mindent megtesz, azért hogy elérje a célját. Fáradozása sikerrel jár, végre lubickol az elismerésben és a pénztárcája is megtelik.

Rák
Ne hagyja magát az érzelmei által becsapni, mert minden csoda három napig tart. Amennyiben mindent készpénznek vesz, csalódás érheti. Hallgasson a megérzésére.

Oroszlán
Nagyszerű elképzeléseit könnyedén megvalósítja, egy komoly lehetőség adódik, amelyet érdemes mindenképpen kihasználnia. Kollektív munkával előbbre jut, mint egyedül.

Szűz
Családi gondjai megsokasodnak, emiatt kimerült és levert. Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, de erre most nem sok az esélye. Bőséges erővel rendelkezik, de ne hajtsa túl magát.

Mérleg
Több szabadságra, valami új szerelemre vágyik, de legyen igen óvatos, mert a társa éberen figyeli minden lépését. Gyorsan találjon valami rendszeres elfoglaltságot alibinek.

Skorpió
Új kapcsolata a vártnál jobban alakul, emiatt az irigyei száma rohamosan emelkedik. A kételkedőkkel most ne foglalkozzon, inkább a kedvesére és a szerelmükre koncentráljon.

Nyilas
Makacsul ragaszkodik a tervéhez, anyagiak terén még se fogjon kockázatos befektetésekbe, mert inkább veszt, mint nyer. De, ha van fölösleges kidobnivaló pénze, ám legyen.

Bak
A sikert most sem adják ingyen, emiatt minden idejét leköti az egzisztenciája megteremtése. Használja a józan eszét, és ha látja, hogy végképp nem megy, akkor nem kell erőltetni.

Vízöntő
Súlyfeleslegétől ne önsanyargató diétával akarjon megszabadulni, hanem rendszeres testmozgással. Egy nagy szerelmi csalódás is jó fogyókúra, és sajnos lehet is része benne.

Halak
Fogalmazzon rendkívül óvatosan, ne égessen fel maga körül mindent az éles megjegyzéseivel. A sok apró csípős piszkálódásával, könnyen egyedül maradhat. Ugye nem akarja?

Mi történik, amikor az ember először meditál?
2015.november 3. Az év utolsó tízmilliószoros napja – Hogy a lehetetlen is lehetséges legyenHirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés