Heti horoszkóp: 2015. augusztus 31.- szeptember 6.Hirdetés betöltése…

A Kos napjai most túlságosan is mozgalmasnak ígérkeznek, az Oroszlán végre szeretne félre vonulni a társaságtól, a Halak sikeres üzletet köthet.

Kos (március 21.-április 20.)
A munkahelyi gondok és az otthoni feladatok kötik le minden idejét, nincs ideje a szerelemmel foglalkozni. Szereti, ha mozgalmasak a napjai – hát most nem lesz oka panaszra.

Bika (április 21.-május 20.)
Keményen meg kell dolgoznia minden fillérért, de nem bánja, mert megvan a helye, hogy hová tegye. Rengeteg kiadással kell számolnia, és emiatt egész nap fő a feje, hogyan ossza be a pénzét.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Felmerül a lakáscsere vagy egy ingatlanvásárlás lehetősége, és jó üzletet is köthet, de csak akkor, ha alaposan mindent körbejár. A szeme megtévesztheti, használja a józan eszét is.

Rák (június 22.-július 22.)
Szeretne néhány rokonától elkülönülni és tapintatosan megszakítani velük a kapcsolatot. A nyílt konfrontációt nem vállalja fel, pedig az egyenes út mindig rövidebb és könnyebb.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Se szeri, se száma a köszöntőknek, s bár szereti, ha ünneplik és a társaság központja, de már úgy érzi, hogy ami sok az sok. Szeretne kicsit félrevonulni és csak önmagával foglalkozni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kevésbé képes koncentrálni a feladataira, és még a legkisebb sikerért is keményen meg kell dolgoznia. Elégedetlen saját magával és a teljesítményével, és ez a hangulatán is meglátszik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szerelmi életében bonyodalmakra számíthat, mert nehezen képes kezelni a konfliktusokat. A szokásos döntésképtelenségével és bizonytalanságával sok hódolót megbánthat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Közös munkához most nem fűlik a foga, de ha nem szeretne konfliktust, akkor kénytelen engedni. Saját maga diktálta tempóban akar dolgozni, mert akkor nem kell alkalmazkodni.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Irigyei újra erőre kapnak, és kellemetlen megjegyzéseikkel, célozgatásaikkal igyekeznek elrontani a napjait. Szavaikkal olyan ügyesen szurkálnak, hogy a lelke tele lesz sebbel.

Bak (december 22.-január 20.)
A rendszeres testedzésének már érzi az eredményét, és testileg, sőt lelkileg is sokkal jobban érzi magát. Csak a kezdet volt nehéz, mostanság már élvezi a mozgást, és hiányzik, ha nincs.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Amilyen gyorsan elengedi a régi kapcsolatát és túlteszi magát rajta, olyan hamar gondoskodnak az égiek egy új és jobb partnerről. Minden attól függ, hogy mennyire akar szenvedni.

Halak február (február 20.-március 20.)
Leleményességének köszönhetően sikeres üzleteket köthet, aminek nem kevés haszna is lesz. Ha nem szeretné, hogy még több irigye legyen, akkor fogja vissza magát, ne dicsekedjen.

Íme a recept, amivel sok ember leküzdötte a cukorbetegséget
Válassz egy képet, és meg mondjuk, Milyen spirituális feladatok várnak rád?Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés

Tudd meg mit jósol neked az indián horoszkóp 20... Az indiánoknak nagyon különleges megérzéseik és ösztöneik vannak. Ezen képességeket felhasználva ők is megalkották saját horoszkópjukat. A nyugati horoszkóphoz hasonlóan az indiánoké is 12 jegyből áll. Tudd meg most, hogy melyik állat jegyében jöttél a világra és, hogy mi...
Szerelmi horoszkóp 2015-re – Vajon szeret e... Ha már nagyon várod a szerelmet és kíváncsi vagy, hogy 2015-ben végre rád talál-e az igazi, akkor érdemes elolvasnod a neked készült szerelmi horoszkópunkat, mely mindegyik csillagjegy (Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak) számára...
Mondd meg a csillagjegyed, én elárulom milyen sz... Tudtad, hogy a hangulatodra nagy hatással vannak a színek? És azt is tudtad, hogy minden csillagjegynek legalább két olyan szín felel meg, ami tökéletesen passzol a vérmérsékletéhez? Ha kíváncsivá tettünk, kukkants be a színek világába, és lelj önmagadra közöttük! A színekn...
Mit mond el rólad egyiptomi horoszkópod? Nekünk... Születési dátum, mellette pedig az egyiptomi jegy: Január 1. - január 7. A Nílus Január 8. - január 21. Amon-Ra Január 22. - január 31. Maat Február 1. - február 11. Amon-Ra Február 12. - február 29. Geb Március 1. - március 10. Ozirisz Március 11. - március 31. Ízisz Á...
Mikor születtél? Megmutatjuk, milyen fa vagy, é... Réges-régen még időszámításunk előtt a kelta papok egy másfajta horoszkóp-rendszert dolgoztak ki. 21 csoportba sorolták az embereket születési dátumuk alapján, mindenik fához bizonyos tulajdonságok és személyiségi jegyek tartoznak. Nézd meg, te hova tartozol, és mi a legjellem...
Mikor születtél? Ezt írják rólad a maják! Mit tart az egyik legősibb asztrológia a különböző csillagjegyek szülötteiről? Aki július 25-én született, az minden jegy legjobb tulajdonságait tudhatja magáénak. Ezt időn kívüli napnak tartotta az ősi nép. A maja újévet pedig július 26-tól számították. Denevér (júliu...
Mennyire vagy nőies nő? Horoszkópod megmutatja! Az emberek úgy tartják, hogy a hölgyeknek nőiesnek kell lenniük. De, milyen a nőiesség? Megmutatjuk, milyen sokféle lehet. Megmutatjuk milyen változatosak lehetnek a hölgyek és mindenki másként lehet nőies. A horoszkópban sokan magukra ismernek majd! Kos Valódi amazon vagy, aki s...
Javul az anyagi helyzeted 2015-ben? Az éves pénz... Az új évtől mindenki valami jobbat remél, legyen szó szerelemről vagy anyagi helyzetről. Sajnos nincs garancia rá, hogy a következő esztendőben minden a terveink szerint alakul, de ha bízunk benne, és odafigyelünk néhány apróságra, akkor valóra válthatjuk régóta dédelgetett á...

Facebook hozzászólás