Heti horoszkóp: 2015. augusztus 31.- szeptember 6.Hirdetés betöltése…

A Kos napjai most túlságosan is mozgalmasnak ígérkeznek, az Oroszlán végre szeretne félre vonulni a társaságtól, a Halak sikeres üzletet köthet.

Kos (március 21.-április 20.)
A munkahelyi gondok és az otthoni feladatok kötik le minden idejét, nincs ideje a szerelemmel foglalkozni. Szereti, ha mozgalmasak a napjai – hát most nem lesz oka panaszra.

Bika (április 21.-május 20.)
Keményen meg kell dolgoznia minden fillérért, de nem bánja, mert megvan a helye, hogy hová tegye. Rengeteg kiadással kell számolnia, és emiatt egész nap fő a feje, hogyan ossza be a pénzét.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Felmerül a lakáscsere vagy egy ingatlanvásárlás lehetősége, és jó üzletet is köthet, de csak akkor, ha alaposan mindent körbejár. A szeme megtévesztheti, használja a józan eszét is.

Rák (június 22.-július 22.)
Szeretne néhány rokonától elkülönülni és tapintatosan megszakítani velük a kapcsolatot. A nyílt konfrontációt nem vállalja fel, pedig az egyenes út mindig rövidebb és könnyebb.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Se szeri, se száma a köszöntőknek, s bár szereti, ha ünneplik és a társaság központja, de már úgy érzi, hogy ami sok az sok. Szeretne kicsit félrevonulni és csak önmagával foglalkozni.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kevésbé képes koncentrálni a feladataira, és még a legkisebb sikerért is keményen meg kell dolgoznia. Elégedetlen saját magával és a teljesítményével, és ez a hangulatán is meglátszik.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Szerelmi életében bonyodalmakra számíthat, mert nehezen képes kezelni a konfliktusokat. A szokásos döntésképtelenségével és bizonytalanságával sok hódolót megbánthat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Közös munkához most nem fűlik a foga, de ha nem szeretne konfliktust, akkor kénytelen engedni. Saját maga diktálta tempóban akar dolgozni, mert akkor nem kell alkalmazkodni.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Irigyei újra erőre kapnak, és kellemetlen megjegyzéseikkel, célozgatásaikkal igyekeznek elrontani a napjait. Szavaikkal olyan ügyesen szurkálnak, hogy a lelke tele lesz sebbel.

Bak (december 22.-január 20.)
A rendszeres testedzésének már érzi az eredményét, és testileg, sőt lelkileg is sokkal jobban érzi magát. Csak a kezdet volt nehéz, mostanság már élvezi a mozgást, és hiányzik, ha nincs.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Amilyen gyorsan elengedi a régi kapcsolatát és túlteszi magát rajta, olyan hamar gondoskodnak az égiek egy új és jobb partnerről. Minden attól függ, hogy mennyire akar szenvedni.

Halak február (február 20.-március 20.)
Leleményességének köszönhetően sikeres üzleteket köthet, aminek nem kevés haszna is lesz. Ha nem szeretné, hogy még több irigye legyen, akkor fogja vissza magát, ne dicsekedjen.

Íme a recept, amivel sok ember leküzdötte a cukorbetegséget
Válassz egy képet, és meg mondjuk, Milyen spirituális feladatok várnak rád?Hirdetés
Hirdetés betöltése...
Hirdetés