HETI HOROSZKÓP (04.15.-04.21.)


Hirdetés

KOS

Lehetősége adódik arra, hogy a napokban elrendezze egy-két kényelmetlen kapcsolatát. Tisztázhatja nézeteltéréseit. Viszont nem mindegyik kapcsolat megy át a rostán, éppen ezért, ha valamelyiket el kell engednie, akkor tegye meg, akármilyen nehéz is legyen. Mostanában szeretne kicsit több időt tölteni egyedül, úgy érzi, több én-időre lenne szüksége.

Szerelem

Párja mostanában furcsán viselkedik és Ön persze egyből a legrosszabbra gondol. Még adjon neki egy időt, ahelyett, hogy letámadja. Valószínűleg nem a hűségével vagy az Ön iránt érzett szerelmével van a probléma, hanem mostanában nincs jó formában, fáradt vagy lelki gondjai vannak. Az egyedülállók is legyenek emiatt türelmesek, ha nem jelentkezik rövid ideig az, akivel épp ismerkednek.

Karrier

Munkahelyén igazságtalanul bánhatnak Önnel. Nem kell némán tűrnie, nyugodtan tegye szóvá persze diplomatikusan különben máskor is meg fogják tenni. De mindig ügyeljen arra, hogy feletteseinek és idősebb kollégáinak megadja a tiszteletet, így még akár nőhet is a szemükben. Mutassa meg, hogy tud Ön tisztelettudóan, bölcsen, éretten viselkedni.

 

BIKA

Alkalma adódik arra, hogy megvalósítsa a régi elképzeléseit. Akár másnak a segítségével, akár önerőből, de kár lenne kihagynia a lehetőséget. Emellett a napokban jelentős felfedezéseket tesz önmagával és a kapcsolatait illetően. Végre megérti önmagát, a tetteit és hogy egyes dolgok miért pont úgy történtek, ahogy. Sokkal elfogadóbb és megbocsátóbb lesz.

Szerelem

Készen áll arra, hogy áldozatokat hozzon a kapcsolata érdekében. Nyitott arra, hogy megmentsék vagy legalábbis megújítsák kapcsolatuk a kedvesével. Vele legyen türelmesebb és elnézőbb, fogadja el, hogy más-más tempóban haladnak. Ugyanaz igaz a friss kapcsolatban élőkre is. Lehet, hogy Ön már elköteleződne, de valószínűleg a kedvese még nem.

Karrier

Ne adja fel! Legyen továbbra is szorgalmas, dolgozzon a sikerért és nem fog elmaradni a jutalma. Nem várhat csodát egyik napról a másikra! Be fog érni a munkája, nem marad el a jutalom, hamarosan learathatja a babérokat. Éppen ezért, ne a célvonalnál álljon meg, hanem hajtson tovább. Azok, akik munkát keresnek, a napokban jó eséllyel találhatnak!

 

IKREK

Mostanában kezd eluralkodni magán a paranoia. Folyton attól tart, hogy valaki átveri. Figyelje meg, minél jobban mantrázza, annál nagyobb az esélye annak, hogy be is vonzza. Ugyanez igaz az egészségi állapotára. Legyen óvatos azzal, ha magának akar diagnosztizálni. Ha valami komolyan nyugtalanítja, inkább keresse fel orvosát, minthogy folyton rémeket lásson.

Szerelem

Több olyan probléma is a felszínre kerülhet, amelyekkel eddig nem foglalkozott. Próbálta a szőnyeg alá söpörni, de nincs tovább. Ne hagyja, hogy ennél is jobban a kapcsolatuk rovására menjen. Akármi is legyen a probléma, beszélniük kell róla. A szinglik szavazzanak kicsit több bizalmat annak, akivel ismerkednek, ne legyenek túl gyanakvóak.

Karrier

Jót tenne Önnek, ha igyekezne kapcsolatokat építeni a munkahelyén. Nem is feltétlenül előrejutási célzattal, hanem azért, mert szüksége lenne arra, hogy barátkozzon és körbevegye egy jó társaság. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkivel jóban kell lennie, de ne is zárkózzon el mások elől, pláne, ha ők kezdeményezik a barátságot.

 

RÁK

Nyithatna kicsit jobban a környezete irányába. Mostanában főként a saját problémái kötik le és megfeledkezett szeretteiről, barátairól, akiknek szükségük lenne magára. Éppen ezért egy kicsit tegye félre a saját gondjait és foglalkozzon velük is. Nem kell mindenáron tanácsokat osztogatnia, már azzal is sokat segít, ha meghallgatja őket. Magának is jót fog tenni, hogy kicsit eltereli a gondolatait!

Szerelem
Párjával kimondottan kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, bár ráférne magukra egy kis kikapcsolódás. Párja is fáradt, és talán munkahelyi gondokkal is küzd, legyen vele megértő és tegyen arról, hogy egy kicsit megfeledkezzenek együtt a problémákról. A napokban egészen érezni fogja, hogy ami Önök között van, az rendhagyó és igen szoros kötelék a maguké.

Karrier
Olyan feladattal bízhatják meg, ami nem vágj a profiljába, és talán nem is szeretne foglalkozni. Ha úgy érzi, van valami kockázata, akkor ne vállalja el. Ám ha nem érheti komolyabb kár az esetleges képzetlenségéből, akkor érdemes vele megpróbálkoznia, mert kellemesen csalódhatna! Még saját magát is meglepheti, hogy mennyire érdekelheti ez az új feladat.

 

OROSZLÁN

Ön is érzi, hogy nagy szüksége lenne valamiféle változásra. Ezt azzal kellene kezdenie, hogy átértékeli a kapcsolatait, az értékrendszerét, és meghoz néhány fontos döntést. Persze e téren meghallgatja mások véleményét, de ne rájuk alapozzon és ne is tőlük várja a megoldást. Egyedül kell meghoznia a végleges döntéseit.

Szerelem

Legyen óvatos, mert a türelmetlensége elriaszthatja a potenciális partnerét. Adjon neki időt és akarja tettekre sarkallni vagy siettetni. Erre a párban élők is figyelhetnének, hogy mindent azonnal akarnak és nem elég toleránsak a kedvesükkel szemben. Ha szeretné, hogy kapcsolatuk fejlődjön, legyen vele megértő és türelmesebb.

Karrier

Nem tudja eldönteni, hogy menjen vagy maradjon. Kapott egy kivételes lehetőséget, de igazából a jelenlegi munkahelyével sem kifejezetten elégedetlen és talán kényelmi okokból szavazna arra, hogy inkább ott marad. Ha van rá lehetősége, adjon magának időt, ne kapkodja el a döntését. Ne hagyja, hogy pusztán a kényelmi okok befolyásolják, mert nem sűrűn kap ilyen lehetőséget!

 

SZŰZ

A napokban ellenállhatatlan lesz a kisugárzása, szinte senki sem tud Önnek ellentmondani. Jóformán bárkit, bármire rávehet. Persze ezzel ne éljen vissza, de nem árt, ha tudja, hogy karizmája kifejezetten erőteljes lesz! Viszont érdemes lenne családjával több időt töltenie és a kedvükben járnia, hogy ne érezzék azt, minden és mindenki más fontosabb, mint ők.

Szerelem

Romantikus napok várnak Önökre, ha képes több időt szánni a kedvesére. Újra fellángolhat Önök között a szerelem és egy-egy szenvedélyes, lelkes pillanatukban a közös jövőjüket tervezgetik, ami Önt igent nagy boldogsággal tölti el. A szinglik esetén pedig megtörténhet a szerelem első látásra. Ha valóban így lenne, akkor sem kell azonnal szerelmet vallaniuk!

Karrier

Úgy érzi, készen áll arra, hogy változtasson és esetleg saját üzletet nyisson, továbbtanuljon vagy egy olyan helyre menjen dolgozni, ahol több fizetés, de minimum nagyobb kihívások várnak Önre. A napokban már akadnak is lehetőségei, de ne kapkodja el ezt a döntést! Adjon magának időt és előbb azt kellene átgondolnia, mit is szeretne valójában.

 

MÉRLEG

Ne legyen túl szigorú magával! Attól semmi sem fog pozitív irányba változni, ha becsmérli magát. Mindenki hibázhat, illetve természetesek a hullámvölgyek az életünkben. Inkább igyekezzen pozitívan gondolkodni és leljen egy kis örömöt a mindennapokban. Meg fogja látni, amint változtat a gondolkodásmódján, minden beindul maga körül.

Szerelem

Óvakodnia kellene a titkos viszonyoktól, ahogy attól is, hogy valakinek a szeretője legyen, illetve Önnek legyen. Minden ilyen kapcsolat rövid életű lehet, tele szomorúsággal. Ne akarjon megbántani másokat vagy magának szerezni sebeket, akármennyire is vágyjon a boldogságra. Pláne a munkahelyén kellene elkerülnie, hogy ott éljen szerelmi életet.

Karrier
Meglehetősen érzékeny lesz a napokban és könnyen felkapja a vizet. Már egy egészen aprócska kis megjegyzést is rosszul reagál le. Ne csodálkozzon azon, ha egész héten csak veszekszik másokkal vagy kollégái kerülni kezdik. Vigyázzon, mert jelentős kellemetlensége származhat abból, ha valaki olyanba köt bele, akiben emberére talál.

 

 

SKORPIÓ

Tele van jobbnál jobb ötletekkel. Ne fogja vissza magát, merje megvalósítani őket! Ne törődjön azzal, hogy mások mit mondanak, milyen ilyen fantasztikus elképzelései vannak. Csak ügyeljen arra, hogy megvalósíthatók legyenek, hogy gyakorlatias szemmel is tekintsen rájuk. Viszont egyenlőre a pénzzel bánjon óvatosan, mert közbe jöhet egy nagyobb kiadása.

Szerelem
Szerelmi élete fokozatosan javul. Az egyedülállókat szinte folyamatosan fel akarják csípni és randipartnerből sem szenvednek hiányt. A párban élők kapcsolata egyre harmonikusabb, mostanában jobban megértik egymást a kedvesükkel. Minél többet beszélgetnek, annál jobb lesz a kapcsolatuk amellett, hogy a nemi életük is felélénkül a napokban.

Karrier
Amennyiben elégedetlen a jelenlegi körülményeivel, érdemes lehet szóvá tennie a felettesének, aki nyitott lenne arra, hogy előléptesse vagy akár megemelje a fizetését. De még arra is lehetősége adódhat most, hogy egy jobb munkahelyet találjon. Adjon hangot vágyai kapcsán annak a személynek, aki esetleg segíthet ebben, nem bánná meg!

 

NYILAS

Úgy érzi, valaki cserben hagyta, akinek segítségére nagyon számított, sőt, mi több, ki is használta. Ez is megdobja a hangulatát, de amúgy is éppen eléggé érzékeny ahhoz, hogy mindenen kiakadjon vagy bedepressziózzon. Annyira szeszélyes a hangulata, hogy könnyedén összeveszik másokkal, miközben egyre csak azt érzi, fogytán az ereje.

Szerelem
Azt veszi észre, hogy egyik rokonuk vagy közös barátjuk maga ellen hangolja a kedvesét. Ne hagyja szó nélkül a dolgot, de nem is kell háborút indítania. Csak tudassa az illetővel, hogy tudja, mit csinál és igyekezzen tiszta, őszinte kapcsolatot tartani fenn a kedvesével, hogy ne dőlhessen be a befolyásnak. Beszéljen vele arról, hogy látja a dolgokat!

Karrier
Munkahelyén is elszabadulhat a pokol. Rengeteg a munka, a stresszforrás, mellette pedig hatalmi harcok zajlanak és egyik-másik kollégája túl messzire mehet annak érdekében, hogy elérje a célját. Ne hagyja, hogy eltapossák magát. Nem kell beszállnia és Önnek is galádul viselkednie másokkal, de védje meg magát, mikor szüksége van rá!

BAK

Mostanában meglehetősen érzékeny, emiatt könnyen összetűzésbe keveredik másokkal. Igazság szerint, sok minden bántja, csak nem akar velük szembenézni. Tele van sérelmekkel és haraggal bizonyos személyekkel kapcsolatban. A legjobb volna, ha veszekedések helyett inkább őszintén beszélne azokkal, akik miatt esetleg nem leli a lelki békéjét.

Szerelem

Tudja, mit kellene tennie annak érdekében, hogy jobb legyen a kedvesével a kapcsolata, ám mégis nehezére esik megtennie. Sőt, újabban inkább úgy orvosolja a problémáikat, hogy több időt töltenek szerelmeskedéssel, ami persze jó dolog, csak éppen nem fogja megoldani a problémákat. A szingliknek érdemes lenne kinyitniuk a szemüket észrevenniük, hogy valaki többet érez irántuk.

Karrier

Könnyen megfeledkezhet magáról a munkahelyén és úgy viselkedhet kollégáival, mintha Ön mindenki fölött állna. Még ha okosabb, képzettebb is, a környezete pedig valóban idegesítő vagy kollégái rosszul végzik a feladatukat, akkor sem feltétlenül a maga tisztje erről felvilágosítani őket. Legyen óvatos, nehogy azt érje el, hogy megutálják vagy panaszkodjanak Önről a felettesüknek!

 

VÍZÖNTŐ

Kivételes lehetőségeket ígér Önnek ez a hét. Esélye nyílik arra, hogy megvalósítsa céljait, megváltoztassa a kapcsolatait, hogy életet olyan irányba terelje, amilyenbe szeretné. Előrelépés, pozitív fejlődés várható a mindennapjaiban és mindeközben a szeretteivel való kapcsolata is egyre csak javulni fog. Még a régóta tartó nehézségeket is sikerülhet végre megoldani.

Szerelem

Egyes Vízöntők úgy dönthetnek, felmelegítik a kapcsolatukat a volt kedvesükkel. Ha már így döntenek, igyekezzenek tudatosan tenni és elkerülni a korábbi hibáikat. Nem baj, ha eleinte még nem veszítik el az eszüket teljesen a rózsaszín ködben. Az párban élőknek viszont meg kellene hozniuk néhány fontos döntést, ami a jövőjüket is érinti.

Karrier
A napokban tapasztalni fogja, hogy megérte küzdenie és szorgalmasan dolgoznia. Végre beérnek azok az üzletek, amikben reménykedett és anyagi helyzete fellendülhet, de akár ezért elő is léptethetik a munkahelyén. A vállalkozók, üzlettel foglalkozók is pozitív sikereket könyvelhetnek. Kifejezetten szerencsés hét elé néznek, mikor szinte semmi sem lesz számukra lehetetlen.

 

HALAK

Időszerű lenne átgondolnia a kapcsolatait. Főleg azokat, amelyekben nem biztos vagy régóta jelenti problémák forrását. Sokakkal sikerülhet tisztáznia a viszonyát. Ugyanígy nem ártana kezdenie valamit anyagi helyzetének rendezésével. Drasztikus változtatásokra lenne szüksége, és arra, hogy elfogadja, hogy valakinek a segítségét, aki megmondaná, mit kell tennie.

Szerelem

Kedvesével is illő volna tiszta vizet önteniük a pohárba és megoldaniuk a problémáikat ahelyett, hogy úgy tesznek, mintha nem lennének. Ellenben azt véletlenül se hagyja, hogy a környezet beleszóljon a kapcsolatába, mert abból nem sok jó fog kisülni, mindegy, hogy tartós kapcsolatról, friss van szó, vagy még csak ismerkedésről. Menjen nyugodtan a saját feje után!

Karrier

Munkahelyi nehézségek merülhetnek fel. Talán azért, mert úgy érzi, rezeg Ön alatt a léc és meg fognak válni magától, de az sem kizárt, hogy szimplán a sok munka, a stressz, ami kikezdte az idegeit. Mindkét esetben érdemes lenne alternatívákon gondolkodnia, mert nem ér annyit semmi, hogy idegösszeomlást kapjon miatta, munkahelyet meg szinte biztosan találna!

Hirdetés
Hirdetés betöltése...