“Hatalmas földrengés várható a Földön – idén karácsonykor!”- írtuk pár hete…és sajnos :( részben igaz lett…


Hirdetés


Nem rég közöltünk egy cikket, amelyben egy olyan “klasszikus világvége” szerű jóslat szerepel, idén karácsony környékére:

Hatalmas földrengés várható a Földön – idén karácsonykor!

Bár szerzője Frank Hoogerbeets nem teljes pusztulást jósolt, hanem hatalmas természeti katasztrófákat, a világ különböző részein, dec. 25-i dátummal bezárólag. Egy ilyen jóslat azért szokott felháborodást kiváltani, mert az ismert tudomány jelenlegi állása szerint konkrét földrengést, vulkán kitörést előre jelezni, pontosan, nem lehetséges. Pláne nem “bolygó állásos” modell segítségével, és pláne, olyan embertől nem tűnik hitelesnek, aki köztudottan imádja az “összeesküvés” elméleteket, így egy ilyen állítás, inkább minősülhetne pánikkeltésnek… Nos mi is a hiteles források hívei vagyunk, deee most azért megteszünk annyit, ( így illik ), hogy nem megyünk el szó nélkül, amellett, hogy ha mégis elhisszük valamennyire, hogy az előrejelzésnek volt alapja, akkor azt kell mondjuk, hogy részben IGAZA volt Frank Hoogerbeets -nek!

Ugyanis: 2018. december 22-én kitört az Anak Krakatau vulkán Indonéziában, és hatalmas cunamit indított el, amelyben közel 400-an 🙁 vesztették életüket….és a jelenlegi állás szerint, már így néz ki a helyzet: Szakértők szerint a vulkánkitörések tovább tartanak, emiatt újabb föld alatti földmozgásokra lehet számítani, amelyek újabb szökőárt válthatnak ki.

Tegnap írtunk erről, de biztos olvastad máshol is.:

RENDKÍVÜLI HÍR!! TEGNAP ÉJSZAKA, KITÖRT AZ ETNA VULKÁN!!

Illetve bár ez általában is így van, minden nap van földmozgás a Földön, de mintha valóban egy kicsit sűrűbbek lennének most. Erről pedig itt találhatsz listát: usgs.gov. Ez alapján, csak az utóbbi 2 napban min. 30 komolyabb földrengés volt  mérhető.

Reméljük, és azt kívánjuk, hogy ne legyenek sérülések, károk, halálos áldozatok, hogy a Földünk “béküljön” meg, és pihenjen tovább szép csendben!

Szerző: diabetika.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...