Hagymával a hajproblémák ellen


Hirdetés


Túlterhelt stresszes világunkban egyre többen küzdenek a hajhullás problémájával. Csodaszerek ide vagy oda, nem mindig jelentenek tartós javulást. A problémát – a tavaszi hajhulláson túl – nem csak kívülről, hanem belülről is orvosolni kell. Nyugodjunk le és oldjuk meg a bennünk lakozó feszültséget, majd próbáljuk ki a következő hagymás keveréket hajhullás ellen, hajerősítés céljából.

Nyugodjunk meg a hagymás hajkezelés teljesen biztonságos, vegyszerektől menetes, kíméletes a fejbőrrel, és még csak hagymaszagunk sem lesz. Ismerős ugye az, hogy a szakemberek kénes sampont ajánlanak, hogy valamilyen hajproblémánk van?

A hagymának nagyon erős a kéntartalma, ezért lehet megfelelő megoldás a hajhullás ellen. Javítja a fejbőr vérkeringését és stimulálja a haj egészséges növekedését. Megszünteti a gyulladásokat, viszketést, és gátolja a fertőzések kialakulását.

Hagymás turmix

  • Turmixoljunk le egy-két hagymát a haj hosszától függően, és kenjük fel a hajunkra. Hagyjuk állni rajta legalább egy fél órát, majd samponnal öblítsük le alaposan. Hetente egyszer-kétszer elvégezhetjük a műveletet, körülbelül egy hónap múlva látni fogjuk a változást. A fenti keverékhez akár egy kanál mézet is keverhetünk, vagy, ha nagyon nem bírjuk a hagymaszagot, akkor áztassuk éjszakára rumban a hagymát, majd a keletkezett lével masszírozzuk be a fejbőrünket.

Forrás:http://twice.hu/eletmod/hagymaval-a-hajproblemak-ellen

Hirdetés


Hirdetés betöltése...