Gyógymód, amiről mindenkinek tudnia kellene!


Hirdetés


ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

A litván származású Dr. Ann Wigmore kifejlesztett egy gyógymódot, amellyel sikeresen gyógyított olyan népbetegségeket, mint a daganat, allergia, asztma, bélrendszeri megbetegedések. Ennek a hihetetlenül alázatos és nagy tudású tudósnak a hagyatéka az „élő étel” életmód.

A litván származású Dr. Ann Wigmore kifejlesztett egy gyógymódot, amellyel sikeresen gyógyított olyan népbetegségeket, mint a daganat, allergia, asztma, bélrendszeri megbetegedések. Ennek a hihetetlenül alázatos és nagy tudású tudósnak a hagyatéka az „élő étel” életmód. Ann Wigmore abban hitt, hogy összesen két oka lehet a test megbetegedésének. Ezek; a hiány és a toxémia. Ez azt jelenti, hogy a testünk akkor betegedhet meg, ha nincs megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyaggal ellátva, vagy akkor, ha felhalmozódtak a szervezetünkben a káros anyagok. Meglátása szerint ezek a toxinok a nem természetes eredetű ételekből, a tartósítószerekből, a feldolgozott élelmiszerekből és a negatív érzelmektől kerülnek a testünkbe. A doktornő meglátása volt az is, hogy a testet nem szabad „leterhelni” nehezen vagy csak félig emészthető ételekkel, mert ezek a toxikus anyagok felhalmozódását eredményezhetik.

Hogyan gyógyított?

Ann Wigmore elsősorban étrendterápiával gyógyította betegeit. Kizárólagosan organikus, természetes eredetű zöldségek és gyümölcsök kerültek a betegek tányérjára. Az élelmiszereket nem főzték, nem hőkezelték, hogy ezzel is megőrizzék az értékes tápanyagokat. A bionövényeken, magvakon kívül sem hús, sem állati eredetű termékek nem kerültek a betegek étrendjébe. Ez a natúr, enzimekben és vitaminokban gazdag étrend számos betegségből kigyógyította a „gyógyíthatatlannak” hívott betegeket is. Dr. Ann Wigmore hatalmas sikereket ért el daganatterápiában, szív- és érrendszeri betegségek esetében. Az ajánlott életmódhoz természetesen hozzátartozik a testmozgás és a rendszeres relaxáció, lelki ápolás is.

Az „élő ételek” nem csak nyers ételeket foglalnak magukban, hiszen nagyon sok ember a terápia kezdetekor képtelen megemészteni a nyers zöldségeket és gyümölcsöket. Az élő ételeket úgy készítik el, hogy az mindenki számára könnyen emészthető és feldolgozható legyen, ne terhelje az emésztőrendszert, de a lehető legtöbb vitamin és szükséges enzim benne legyen. Az élő ételek tartalmaznak zöld leveleket, csírákat, magvakat, szárítmányokat. Ann Wigmore három szuper hatékony és szuper egészséges receptet hagyott ránk, amelyet meglátása szerint megelőzésben is inni kellene mindenkinek, és betegségek esetén pedig kötelező volna ez a terápia. Nézzük, melyek ezek:

 Energialeves

Ann Wigmore energialevese egy turmix, amely zöld leveleket, csírákat, zöldségeket, rejuvelacot és algát tartalmaz. A doktornő által kifejlesztett energialeves egy komplett élelem, amely minden szükséges vitamint, ásványi anyagot, enzimet és nyomelemet tartalmaz. Az Ann Wigmore által megálmodott élő étel diéta, másik nevén Hippocrates diéta nagyon sok turmixolt zöldséget tartalmaz, mivel a turmixolás segíti az emésztést és a tápanyagok könnyebb felszívódását.

Az alaprecept a következő:

  • 2 deciliter zöld búzafűlé (vagy frissen préselt, vagy búzafűporból elkészített)
  • 1 kis pohár csíra (bármilyen csíra lehet, mungóbab, retek, görögszéna, vöröshere, etc..)
  • Egy fél avokádó
  • Egy kis alma vagy banán
  • 2 kanál alga vagy algaszárítmány (spirulina, chorella etc.)

Bűzafű

A Hippocrates diéta másik kulcs eleme a búzafűlé. Ann Wigmore rájött, hogy a búzafű friss hajtásainak leve tele van enzimekkel és vitaminokkal, amelyek gyakorlatilag azonnal hasznosíthatóak a szervezet számára. Béltisztító hatása van, amellett gyakorlatilag kisöpri a toxinokat a szervezetből. Elsősorban a frissen préselt levet ajánlotta fogyasztásra. Természetesen a jó minőségű és megfelelő technológiával előállított búzafűpor is alkalmas minderre.

Rejuvelac

Ahogy már előző cikkünkben is írtuk, a rejuvelac nevű otthon is elkészíthető fermentált italt szintén a doktornő alkotta meg. Egy enzimekkel teli élő ital, amely kitisztítja a beleket és a vért, semlegesíti a toxinokat.

Forrás

ÉLŐ KORONAVÍRUS TÉRKÉP, ÉS STATISZTIKA MAGYARORSZÁGRÓL, ÉS A VILÁGRÓL! FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ ADATOK >>>>>

Hirdetés


Hirdetés betöltése...