FRISS!! “Schumacher magánál van”!! – “elszólta” magát egy ápolónő


Hirdetés


A héten egy párizsi kórházban kezelték Michael Schumachert, az egyetlen hétszeres Forma-1-es világbajnok autóversenyzőt. Közel hat évvel ezelőtti síbalesete óta szinte semmit nem tudunk róla. Mi lehet vele, és miért titkolják annyira az állapotát?

Kommunikál a gyerekeivel. Elhagyta a grenoble-i kórházat a hétszeres világbajnok F1-es expilóta. 2014 júniusában közölték, hogy a súlyos balesetet szenvedő, féléven át kómában fekvő Michael Schumacher magához tért. Ekkor már egy svájci kórházban kezelték, ahonnan az év szeptemberében szállították svájci otthonába, ahol klinikai körülményeket teremtettek neki.

Öt éven át saját házában folytatta a felépülést, és talán ennek is köszönhető, hogy az állapotáról semmi nem szivárgott ki. Felesége, Corinna Schumacher rettentő szigorúan védte a privát szféráját, sokáig nem is jött semmilyen információ a családtól arról, hogy van a volt autóversenyző.

Morzsákat lehetett elcsípni a család barátaitól, Schumacher volt Forma-1-es főnökeitől, akik időnként meglátogatták: Ross Brawn, aki jelenleg az F1 technikai irányítója és Jean Todt, az FIA, a Nemzetközi Autós Szövetség elnöke itt-ott el-elejtett néhány szót a hogylétéről, de konkrétumokat alig árultak el.

Mintegy négy évnyi csend után az első hitelesnek tűnő információt viszont éppen Todt közölte múlt decemberben, amikor arra utalt, hogy Schumacheréknél, pontosabban a pilótával együtt nézte a múlt szezon egyik utolsó F1-futamát. Idén nyár elején hasonlóan nyilatkozott (bízzunk benne, hogy nem csak az előző évi szavait kapta fel a sajtó), de a család, illetve a már Mick Schumachernek, Michael Schumacher F2-ben versenyző 20 éves fiának sajtóját is intéző Sabine Kehm soha semmit nem erősített meg.

Hétfőn ugyanakkor Franciaországból érkeztek hírek Schumacherről, a Le Parisien című lap értesült róla, hogy az 50 éves volt klasszist a párizsi Pompidou kórházba szállították, sőt azt is tudni vélik, hogy őssejtkezelésen esett át.

A világsajtó aztán egy pompidou-s ápolónő vagy doktornő szavait kapta fel, aki elárulta, hogy “Schumacher magánál van”. Ezt lehet új információnak vélni, de onnan, hogy nincs kómában, illetve Todt korábbi nyilatkozataiból már erősen egyértelműnek tűnt, hogy

A VERSENYZŐ TUDATÁNÁL VAN, ÉS KÉPES VALAMILYEN SZINTŰ KOMMUNIKÁCIÓRA.

Ezt látszik alátámasztani az is, hogy Todt most Párizsban háromnegyed órán át volt bent nála. Jean Todt meglátogatta az F1-bajnokot a párizsi kórházban, ahol őssejtkutató specialista kezeli. Érdekesebb új információnak tűnik, hogy ki és milyen terápiának vetette alá Schumachert Párizsban? A Parisien ezt is kiderítette. Azt állítják, Philippe Menasche, az őssejtkutatás szívsebész úttörője kezelte a bajnokot, idén már harmadszor, ugyanis szerintük volt már két párizsi útja, ám azokat sikerült teljes titokban tartani. A Schumacher-menedzsment a héten nem cáfolt semmit, igaz nem is erősített meg a szivárgó információkat.

forrás: index.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...