Friss bejelentés érkezett a Stanford Egyetem kutatóitól! Ilyen közel még sosem voltak kutatók ahhoz, hogy megtalálják a rák ellenszerét!


Hirdetés


Még februárban jött az utóbbi évek legígéretesebb, rákkutatással kapcsolatos híre, miszerint Dr. Ronald Levy, a Stanford Egyetem onkológiai professzora rendkívül sikeres, közel 100% -os gyógyulási arányt ért el daganatos egereken. Erről itt írtunk:  RENDKÍVÜLI HÍRT JELENTETT BE A STANFORD EGYETEM ONKOLÓGIAI PROFESSZORA!!! MEGTALÁLHATTÁK A RÁK ELLENSZERÉT!!!!

Most újabb remek hír érkezett!  A kutatók bejelentették, hogy ez év végéig szeretnék elvégezni az emberkísérleteket is. Mint minden hasonló állatkísérletben bizonyított rákkezelésnél, most is az természetesen a legfontosabb kérdés, hogy embereken is hatásos lesz-e a módszer. A kutatók most a következő lépésként limfómás, vagyis nyirokrákos betegeken fogják kipróbálni a módszert a klinikai teszteken. Dr. Ronald Levy elmondta, hogy 35 önkéntesen fogják tesztelni a 2 komponensen vakcinát. A kísérletben résztvevők egyenlőre csak kezdeti stádiumú limfómás betegek lesznek, és a két injekció mellett alacsony dózisú sugárzást is kapnak majd, de kemoterápiás kezelést nem! Hogy a kezelés pontosan mely ráktípusokra működhet, vagy egyáltalán működik-e majd, még nem egyértelmű. Azonban a kutatók, orvosok szerint, ez a kísérlet, most valóban mérföldkő lehet a rákgyógyítás területén. Úgy is mondhatnánk, hogy ilyen közel még sosem voltunk a gyógymódhoz!  A Stanford kutatói azt is remélik, hogy ha a kísérletek sikeresek lesznek, akár már egy-két éven belül megkaphatja a szükséges engedélyeket az új terápia.

Dr. Levy nyilatkozata itt olvasható: SF Gate

Szerző: diabetika.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...