FONTOS VÁLTOZÁSRA KÉSZÜL AZ ALDI! HA VÁSÁROLSZ OTT, TÉGED IS ÉRINTENI FOG!


Hirdetés


A megnövekedett vásárlói igények kielégítése érdekében az Aldi Balaton környéki és velencei-tavi, valamint hajdúszoboszlói üzletei június 1-től augusztus 31-ig meghosszabbított nyitvatartással várják a nyaralókat és a helyi lakosokat – írja az .

A nyári üzem az Aldi 10 balatoni, valamint gárdonyi és hajdúszoboszlói áruházát érinti. A turisztikai főszezonban a siófoki, a balatonlellei, a keszthelyi, a balatonfüredi Fürdő utcai, a szántódi és a balatonalmádi üzletek hétfőtől szombatig reggel 7 és este 22, vasárnap reggel 7 és este 20 óra között várják a vásárlókat, míg a balatonfüredi Petőfi Sándor utcában hétköznaponként már reggel 6.30-kor nyit az áruház.

Nagy változás jön az Aldi parkolóiban

A két veszprémi és a hajdúszoboszlói egység hétfőtől szombatig reggel 7 és este 21, vasárnap 8 és 18 óra között üzemel, a tapolcai a hét első hat napján szintén 7 és 21, vasárnap viszont 7 és 20 óra között tart nyitva. Gárdonyban hétfőtől szombatig reggel 7 és 22, vasárnap 7 és 20 óra között tart nyitva az Aldi áruháza.

Az elektromos, vagy tölthető hibrid meghajtású autósok számára jó hír, hogy várhatóan a nyár folyamán már elérhető lesz Veszprémben, az északkeleti útgyűrűn található Aldi parkolójában az elektromosautó-töltő.

forrás: napi.hu

Hirdetés


Hirdetés betöltése...